AcasăEvenimentÎN MISIUNE - 120 de jandarmi vor fi cu ochii pe cerșetori,...

ÎN MISIUNE – 120 de jandarmi vor fi cu ochii pe cerșetori, bețivi și hoți la sfârșitul săptămânii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Peste 120 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural – artistice, sportive şi religioase ce vor avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, pe raza judeţului nostru.

Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea publică la manifestările cultural – artistice organizate în această perioadă pe raza judeţului nostru, respectiv la „Zilele Comunei Lăpuş”, „Zilele Comunei Copalnic Mănăştur”, „Festivalul cântecului şi dansului popular Vatra Chioreană”, din localitatea Valea Chioarului, Festivalul Coral Internaţional „Liviu Borlan”, din municipiul Baia Mare, Sărbătoarea Comemorativă „Petofi Sandor” din localitatea Coltău şi la evenimentul Turul Sighetului cu mijloace de transport fără motor „Critical Mass in the evening”, din municipiul Sighetu Marmaţiei.

Sâmbătă 05 august a.c., cu începere de la ora 17.00, va avea loc pe stadionul municipal „Solovan” din Sighetu Marmaţiei, meciul de fotbal dintre A.C.S.M. Sighetu Marmaţiei şi Avântul Reghin, meci din cadrul Ligii a III-a, la care jandarmii sigheteni vor fi prezenţi pentru a asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării competiţiei sportive.

De asemenea, duminică 06 august a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul meciului de fotbal dintre echipele Avântul Bârsana şi C.S. Tisa Sarasău, din cadrul Ligii a IV-a de fotbal.

Pentru ca manifestările să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, urmărindu-se cu precădere soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

De asemenea, echipajele de jandarmi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a manifestărilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA