AcasăEvenimentIN MEMORIAM: Părinții Paulei vor înființa un ONG pentru a ajuta persoanele...

IN MEMORIAM: Părinții Paulei vor înființa un ONG pentru a ajuta persoanele în dificultate (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Decesul Paulei, fata din Baia Sprie ucisa la doar 16 ani in seara de 26 decembrie, a marcat familia acesteia. Pentru a incerca evitarea producerii unei astfel de situatii, parintii tinerei au inceput toate demersurile pentru infiintarea unei asociatii non-guvernamentale. Prin intermediul organizatiei, tinerii vor fi ajutati sa depaseasca situatiile depresive prin care trec, astfel incat sa se evite producerea unei noi tragedii. Nu doar tinerii ar urma sa aiba sprijin din partea familiei Paulei. Batranii dar si copiii cu situatii precare vor putea fi ajutati cu cele necesare pentru a duce o viata normala. 
Tragedia care a marcat familia Dindiligan a avut loc anl trecut, intre Craciun si Anul Nou, cand Paula a fost ucisa de fostul prieten.La o luna si jumatate de la tragedie, familia tinerei a decis sa faca primele demersuri pentru a infiinta o asociatie non-guvernamentala in memoria fiicei lor prin intermediul careia sa ii ajute pe tinerii care au nevoie de consiliere.
“De ce spun tinerii? Vedeti ca in ziua de astazi tinerii intra in depresie din orice. Multi dintre ei nu au curajul sa povesteasca parintilor. Trec prin momente dificile, prin clipe dificile la scoala, anturajul in care intra si atunci m-am gandit si pentru tineri pentru ca nu e totuna sa vorbesti cu un parinte despre problemele pe care le ai sau sa vorbesti cu un psiholog sau un consilier. Ma gandesc ca in acest fel am putea evita tragedii, tragedii prin care am trecut si trec si eu”, a declarat Anca Dindiligan, mama Paulei.
In acest moment, parintii tinerei au inceput deja demersurile. Odata infiintata, prin intermediul asociatiei vor fi organizate o serie de evenimente caritabile.
“M-am gandit ca de Pasti sa facem o expozitie cu vanzare de oua incondeiate, pe bani marunti, un leu, doi lei, si toti banii care se vor strange sa ii folosim in asociatie. Ne-am mai gandit sa facem un concert cu elevii de la Liceul de Arte pentru ca Paula a fost eleva acolo. Cam acestea ar fi primele actiuni pe care vrem sa o facem”, a mai adaugat Anca Dindiligan, mama Paulei.
Dupa infiintare, pe numele asociatiei se va deschide un cont IBAN in lei si euro, unde oamenii care vor dori sa-i ajute pe cei aflati la nevoie vor putea depune sume de bani, acestea urmand sa fie redirectionate spre batranii si copiii care se afla in situatii precare.
Simona Vasiac

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA LA AFLAREA VESTII.

VEZI AICI IMAGINILE SUPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE.

CITESTE AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT.

VEZI AICI IMAGINI DE LA INMORMANTAREA TINEREI.

A AVUT DISCERNAMENT IN MOMENTUL COMITERII FAPTEI.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE A DECLARAT SUSPECTUL LA ARESTARE PREVENTIVA.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA