spot_img
AcasăLifestyleMondenÎN FORMĂ - Valentina Pelinel, decizie şoc legată de corpul ei

ÎN FORMĂ – Valentina Pelinel, decizie şoc legată de corpul ei

DISTRIBUIȚI

La aproape o lună de când și-a adus fiul pe lume, Valentina Pelinel arată spectaculos, fiind destul de aproape de greutatea de dinainte de naștere. Mai mult, fostul model își va relua antrenamentele la sală cu profa de sport și totodată buna ei prietenă, Luminița Nicolescu.

A avut parte de o sarcină ușoară, care i-a permis să își lucreze corpul sub atenta supraveghere a antrenoarei personale. Truda depusă a fost cu folos, întrucât Pelinel culege din plin roadele. A pierdut deja kilograme bune prin alăptat, iar maternitatea nu va lăsa urme pe trupul ei.

“Valentina nu o să aibă probleme să i se lase sânii în urma alăptatului, pentru că pe toată perioada sarcinii și-a lucrat mult mușchii pectorali, brațele. Alăptatul este benefic pentru sănătatea copilului, dar și pentru ea, pentru că uterul se retrage mai repede”, a declarat, pentru Libertatea, Luminița Nicolescu.

Aceasta ne-a vorbit și înainte ca Valentina să nască despre eforturile pe care blonda le-a făcut încă din timpul sarcinii pentru a-și putea întâri organismul și pentru a fi pregătită să îl țină în brațe pe micul ”poznaș”.

Fără exerciții pentru abdomen
Profa de sport ne-a dezvăluit faptul că Valentina va reîncepe exercițiile și că își va redobândi într-un timp foarte scurt formele de odinioară.

“Ea nu a luat multe kilograme în raport cu înălțimea și s-au distribuit uniform. Nici nu zici că a născut pe 8 iunie, arată ca și când ar fi mâncat puțin mai mult. La jumătatea acestei luni va începe ușor – ușor exercițiile, dar nu vom lucra abdomenul. Vom face exerciții pentru coapse, brațe, mușchii fesieri, să creștem din nou rezistența”, ne-a dezvăluit profa de sport a Valentinei Pelinel.
Deși și-a dorit să își aducă fiul pe lume pe cale naturală, blonda a suferit, în cele din urma, o operație de cezariană, aceasta fiind decizia medicilor pentru a nu pune în pericol sănătatea bebelușului. În aceste condiții, proaspăta mămica își va putea lucra abdomenul abia după patru luni de la naștere, pentru a evita eventuale complicații.

 

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA