spot_img
AcasăNews AlertÎN FOLOSUL MARAMUREȘENILOR - Deputatul Norbert Apjok și-a deschis birou parlamentar în...

ÎN FOLOSUL MARAMUREȘENILOR – Deputatul Norbert Apjok și-a deschis birou parlamentar în clădirea de birouri a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș și ține audiențe în fiecare zi de vineri

DISTRIBUIȚI

Maramureșenii pot apela cu încredere, începând de vineri, 23 aprilie 2021, la unul dintre puținii parlamentari tineri și dornici să reprezinte cât mai cu folos maramureșenii și județul Maramureș. Deputatul Norbert Apjok și-a deschis cabinet parlamentar într-o locație inedită, clădirea de birouri a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, situată pe Bulevardul Unirii nr. 16 din Baia Mare, etaj 8, birou 29.

Maramureșenii care au nevoie de sprijinul său sau doresc să îi propună inițiative legislative ori să găsească rezolvare la diverse probleme ale județului pot să o facă programându-se telefonic în prealabil (la numărul: 0725109751), urmând ca în fiecare vineri, între oreie 10:00 și 12:00, deputatul să fie la dispoziția acestora.

Majoritatea parlamentarilor au cabinetele fie la sediul partidului din care fac parte, fie în alte locații închiriate de la administrația locală sau diverși privați. Nu este însă și cazul lui Norbert Apjok. Nefiind afiliat politic, acesta a considerat că în aceste vremuri tulburi pe care le traversăm cu toții este important să fie alături și cât mai aproape de mediul de afaceri, încercând să sprijine inclusiv prin poziționarea cabinetului său parlamentar acest segment important din viața tuturor.

„Pandemia COVID a pus la încercare întreaga lume, îngenunchind multe domenii majore, lovind dur și în economiile tuturor țărilor, iar România, din păcate, nu face excepție. Venind din mediul privat, cunoscând îndeaproape provocările pe care le impune antreprenoriatul și în vremurile bune, darămite în vremuri de restriște, țin să fiu aproape și să sprijin cât îmi permite calitatea de reprezentant în Parlamentul României, mai ales reprezentanții întreprinderilor mici și mijlocii, dar în general orice maramureșean. Am ales și locația cabinetului parlamentar în mod strategic, demonstrând și astfel intențiile mele de a susține această categorie intens afectată de măsurile impuse de situația epidemiologică”, a declarat deputatul Norbert Apjok.

Maramureșenii care vor să urmărească activitatea parlamentarului sau să îi transmită mesajele lor, o pot face și prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook (https://www.facebook.com/ApjokNorbertOfficial), ori la adresa de e-mail [email protected]

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA