AcasăActualitate112ÎN DOAR 24 DE ORE - 6 situații de urgență au necesitat...

ÎN DOAR 24 DE ORE – 6 situații de urgență au necesitat intervenția pompierilor maramureșeni

DISTRIBUIȚI

ÎN DOAR 24 DE ORE Pompierii militari maramureșeni au intervenit în ultimele 24 de ore la 6 situații de urgență. Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Fărcașa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 0,15 hectare de vegetație uscată în localitatea Sârbi. Militarii băimăreni au intervenit, alături de S.V.S.U. Seini, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn, 500 kg de fân și 1 metru cub de lemn de foc.

Tot pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o centrală termică dezafectată. Au ars circa 150 kg de deșeuri textile și lemnoase.

Detașamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier pe bulevardul București 146. Din fericire nu au rezultat victime. Puțin mai târziu, Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Satulung. În urma accidentului au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital de către echipajele S.M.U.R.D. și S.A.J.

Grada de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină la un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. După ce a fost scoasă din autovehicul, victima, de 20 de ani, a fost preluată de echipajul S.M.U.R.D. și transportată la spital.

Informații furnizate de ISU Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA