Acasă Actualitate 112 ÎN BORȘA ȘI BAIA MARE- Poliţiştii de ordine publică au acţionat pentru...

ÎN BORȘA ȘI BAIA MARE- Poliţiştii de ordine publică au acţionat pentru a verifica legalitatea funcţionării prestatorilor de servicii în domeniul securităţii fizice

DISTRIBUIȚI

ÎN BORȘA ȘI BAIA MARE Ieri, 13 martie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei din Borşa au organizat o acțiune comună. Asta pentru pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Poliţiştii au avut în vedere şi îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie. A fost verificată şi media timpilor de reacţie a echipajelor dispeceratelor de monitorizare pentru obiectivele verificate.

În urma controalelor efectuate la obiective de pe raza municipiului Baia Mare şi oraşului Borşa, poliţiştii au aplicat mai multe sancțiuni. Este vorba despre trei sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la prevederile Legii 333/2003 şi H.G. 301/2012.

Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 11.000 de lei.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/perchezitii-in-baia-mare-2-persoane-banuite-de-contrabanda-retinute-de-politistii-serviciului-de-investigare-a-criminalitatii-economice/

Te-ar putea interesa și:http://2.actualmm.ro/povesti-din-bucatarie-o-noua-premiera-la-teatrul-municipal-baia-mare/

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA