AcasăAdministrațieÎn Baia Mare facem lucrurile diferit! De Ziua Mondială a Asistenței Sociale...

În Baia Mare facem lucrurile diferit! De Ziua Mondială a Asistenței Sociale oganizăm evenimente destinate beneficiarilor noștri și nu conferințe formale

DISTRIBUIȚI

În ultimii ani, cu sprijinul primarului Cătălin Cherecheș și al Municipiului Baia Mare am început să facem lucrurile diferit în orașul nostru. Baia Mare a dat în ultimii ani de mai multe ori tonul schimbăriin pe plan național în ceea ce privește modul în care administrația publică, implicit serviciile din subordine, se raportează la cetățeni.

Direcția de Asistență Socială Baia Mare este printre serviciile care au demonstrat în ultimii ani că sunt alături de cetățeni. Continuăm acest drum cu un nou demers organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, sărbătorită în fiecare an în luna martie. Anul acesta, la data de 21 martie, Municipiul Baia Mare, prin Direcția de Asistență Socială organizează o serie de evenimente recreative pentru toți benficiarii Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Este vorba despre evenimente și acțiuni adaptate după tipul și nevoile fiecărui băimărean care beneficiazăde serviciile noastre: meci amical de fotbal, echitație, activități de socializare și petrecerea timpului liber, picnic, competiție de rummy, vizionare filme, dar și o sărbătoare câmpenească.

Tot în această zi vom marca și Ziua Mondială a Sindromului Down, al cărei scop este creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele pe care cei cu sindromul Down și cei cu familiile acestora le întâmpină.

Vom reveni ulterior cu noi materiale de informare publică din dorința de a atrage atenția și interesul comunității băimărene cu privire la nevoile, drepturile și bucuria acestor oameni speciali care au nevoie și merită întreg sprijinul nostru– Diana Hîrb, director general Direcția de Asistență Socială Baia Mare.

Evenimentele organizate pentru Ziua Mondială a Sindromului Down sunt în parteneriat cu Asociația Autism Baia Mare și Asociația Esperando și reprezintă activități recreative în aer liber, inclusiv echitație și multe alte surprize pentru participanți.

Direcția de Asistență Socială Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA