Acasă Actualitate Social ÎN AUTOBUZ - Hoț de telefoane prins de un jandarm în timpul...

ÎN AUTOBUZ – Hoț de telefoane prins de un jandarm în timpul liber

DISTRIBUIȚI

În data de 16 aprilie, echipa de intervenţie a Jandarmeriei Maramureş din cadrul Detaşamentului Mobil a fost sesizată de către plt. maj. B. C. din cadrul Detaşamentului Mobil că a prins un hoț.

Jandarmul, aflându-se în timpul liber, a observat un bărbat care a furat un telefon mobil, pe mijloacele de transport în comun – autobuzul nr. 4. În staţia de autobuz situată pe str. Vasile Alecsandri autobuzul a oprit, iar făptuitorul a fost identificat în persoana numitului Alexandru Sava. Asupra acestuia a fost găsit telefonul mobil sustras de la partea vătămată, marca Samsung în valoare de 400 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Făptuitorul are domiciliul în localitatea Baia Mare, str. Păltinişului. Patrula de jandarmi, ajunsă la faţa locului a întocmit un proces verbal de sesizare cu privire la furt calificat, fapta prevăzută şi pedepsită în Codul Penal la art. 229 alin. 1 lit. a.

”Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”, spune slt. Călin Pop, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA