AcasăActualitateSocialÎN AŞTEPTARE - Fermierii maramureşeni şi-au amânat protestele programate pentru această perioadă

ÎN AŞTEPTARE – Fermierii maramureşeni şi-au amânat protestele programate pentru această perioadă

DISTRIBUIȚI

Fermierii din Federaţia crescătorilor de bovine, Federaţia crescătorilor de ovine din zona de munte şi Sindicatul crescătorilor de ovine din România au revenit asupra deciziei şi nu vor mai pleca la Bucureşti pentru a protesta. Decizia nu este una definitivă deoarece protestul nu a fost anulat definitiv ci doar pus în aşteptare.

”Miercuri, săptămâna trecută, am avut o întâlnire cu oficiali din Ministerul Agriculturii în cadrul căreia toate cele nou puncte din lista noastră de revendicări au fost analizate fiecare în parte şi am primit promisiuni că în maximum două săptămâni vom avea soluţii pentru fiecare dintre ele”, a declarat Claudiu Frânc, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.

Acesta a fost motivul care i-a determinat pe fermieri să amâne protestul programat pentru marţi, 1 martie.

„Am decis să acordăm ministerului termenul de două săptămâni, prin urmare protestul a fost amânat deocamdată. Asta nu înseamnă că fermierii trebuie să se demobilizeze din această acţiune pentru că dacă oricare dintre punctele de pe lista de revendicări nu va fi soluţionat conform înţelegerii pe care am avut-o la Ministerul Agriculturii, vom ieşi în stradă să protestăm”, a mai spus Frânc.

Fermierii sunt decişi să nu facă niciun fel de concesie atunci când vine vorba despre revendicările prezentate oficialilor de la Bucureşti. Aceştia spun că de soluţionarea celor nouă puncte depind în mare măsură viitorul dar şi bunăstarea lor.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA