spot_img
AcasăActualitateÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA - Polițiștii maramureșeni se implică prin toate modurile posibile...

ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA – Polițiștii maramureșeni se implică prin toate modurile posibile pentru a-i ajuta pe cetățenii ucraineni veniți în țara noastră

spot_img

DISTRIBUIȚI

Drama familiilor fugite din calea războiului și care încearcă să se reunească cu rudele lor care lucrează în Europa, nu i-a lăsat insensibili pe polițiștii maramureșeni. Aceștia s-au implicat prin toate modurile posibile pentru a-i ajuta pe cetățenii ucraineni veniți în țara noastră.

Cei mai mulți acționează în zona limitrofă punctului de frontieră Sighetu Marmației, pentru a se asigura ca oamenii nu vor fi expuși victimizării de orice fel (furt, înșelăciune, trafic de persoane, etc).

Aici au fost prezenți încă de vineri și reprezentanți ai Agentiei Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Mulți polițiști și-au pus locuințele la dispoziție pentru a-i caza pe cei care au nevoie sau iși folosesc timpul liber pentru a-i transporta pe ucraineni pe teritoriul României, spre locațiile oferite de autorități sau de alte persoane cu suflet mare.

Ieri, 5 martie, politiștii din Baia Sprie au asigurat sosirea în siguranță în vama Halmeu a unui transport umanitar pentru cetățenii ucraineni, venit tocmai din Germania.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA