AcasăActualitateSocialÎMPREUNĂ PENTRU MĂDĂLINA! - ACS Gladiators Baia Mare licitează mănușile semnate ale...

ÎMPREUNĂ PENTRU MĂDĂLINA! – ACS Gladiators Baia Mare licitează mănușile semnate ale luptătorului Freddie Kemayo

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cazul Mădălinei Breban, tânăra din Chiuzbaia care suferă de o boală cruntă, a ajuns cunoscut în toată țara. Mii de oameni cu suflet mare au donat deja bani pentru cauza tinerei de 21 de ani, a cărui tratament este extrem de costisitor, dar și necesar pentru a putea spera la o viață normală.

În cazul Mădălinei, făcut cunoscut de asociația Părinți Salvatori, s-au implicat în ultimele săptămâni un număr mare de persoane, asociații dar și agenți economici, printre care și cei de la Academia Gladiators din Baia Mare. Aceștia au anunțat, printr-un comunicat, că organizează o licitație caritabilă pentru Mădălina, fiind puse în joc mănușile semnate ale luptătorului de K1 Freddie Kemayo.

Intrăm în ring cu un singur țel – să luptăm până la capăt pentru ceea ce ne dorim. Nu ne oprim la jumătatea drumului și mergem până acolo unde toată lumea zice că e imposibil să ajungem! Așa e și în viață, iar în această perioadă ne-am propus să luptăm peste barierele imposibilului alături de Mădălina.

În urmă cu câteva săptămâni, cu sprijinul lui Gabriel Georgescu, promotor Colosseum Tournament, am reușit să obținem unul dintre cele mai importante autografe din ringul K1, al luptătorului Freddie Kemayo. Mănușile care îi poartă semnătura vor fi licitate în cadrul unei acțiuni caritabile organizate de ACS Gladiators Baia Mare, iar banii obținuți vor fi virați în contul Mădălinei.

Regulament participare licitație caritabilă:

La fotografia cu mănușile semnate de campionul K1, Freddie Kemayo, licitați suma, suma de pornire este 200 Ron. Licitația se încheie la finalul săptămânii, duminică, 22 noiembrie, iar mănușile vor reveni persoanei care a oferit cea mai mare sumă în cadrul licitației. Premiul va fi revendicat după ce câștigătorul face dovada că a virat banii în contul Mădălinei. Această luptă o ducem împreună!”, au declarat reprezentanții clubului sportiv.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA