Acasăsinucidere maramuresIMPORTANŢĂ - Mark Zuckerberg și Lewis Hamilton, vedetele Congresului Mondial al Telefoniei...

IMPORTANŢĂ – Mark Zuckerberg și Lewis Hamilton, vedetele Congresului Mondial al Telefoniei Mobile

spot_img

DISTRIBUIȚI

Creatorul Facebook, Mark Zuckerberg, și actualul campion de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, sunt protagoniștii actualei ediții a Congresului Mondial al Telefoniei Mobile (MWC), care se desfășoară la Barcelona în perioada 22 – 25 ianuarie, relatează EFE.

‘Mobilul este totul’ constituie sloganul actualei ediții a MWC, la care se așteaptă să participe 95.000 de persoane și peste 2.100 de companii din diferite sectoare precum telefonie, automotor sau finanțe, care își vor prezenta noutățile.

Acer, Fujitsu, Google, Huawei, Nokia, Visa, Telefónica, Sony, Samsung, Alcatel-Lucent, Cisco, Intel, Lenovo, LG, MasterCard, Microsoft sau Vodafone sunt câteva din multinaționalele care vor fi prezente la eveniment.

Congresul, care a ajuns la cea de-a 11-a ediție la Barcelona, va conta pentru al treilea an consecutiv pe prezența lui Mark Zuckerberg, care va susține o conferință de presă la 22 ianuarie. Și pilotul Hamilton va lua cuvântul alături de membri ai conducerii Qualcomm și ai echipei sale Mercedes, despre modul cum tehnologia mobilă schimbă industria automotoare, mai concret, sectorul sportiv.

Printre vorbitori și invitați figurează de asemenea consilierul delegat al Ford, Mark Fields, și consilierul delegat al General Electric Digital, William Ruh.

MWC va avea un program specific dedicat tehnologiei grafenului, numit de unii materialul viitorului, deoarece este menit să revoluționeze tehnologia digitală și produse ca senzori sau cipuri. Va exista și un pavilion dedicat așa numitului „Internet of Things” și dispozitivelor „purtabile” ca ceasurile sau brățările.

În paralel, se va desfășura a treia ediție internațională a întreprinzătorilor, 4 Years From Now (4YFN), care va reuni directorii unor companii precum Logitech, Microsoft Ventures sau Wikipedia.

„Preconizăm un mare congres, mai multă lume, mai mulți expozanți, mai mult spațiu, o mai mare repercusiune economică, o mai mare acoperire și generarea de locuri de muncă”, a spus John Hoffman, consilier delegat GSMA, asociația care regrupează principalii operatori de telefonie mobilă și care organizează MWC.

La ediția de anul trecut, MWC a primit 93.000 de vizitatori și 2.000 de expozanți și a generat un impact asupra economiei catalane de 436 milioane de euro, amintește EFE.

Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA