AcasăActualitateSocialIMPORTANT - Târg de joburi „Meseria – brăţară de aur” la...

IMPORTANT – Târg de joburi „Meseria – brăţară de aur” la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Târg de joburi „Meseria – brăţară de aur”, este o acţiune organizată de către Centrul Judeţean de Informare, Consiliere şi Formare Profesională „Pentru Voi” Baia Mare, în parteneriat cu S.C. 3 ART S.R.L. Baia Mare, în cadrul proiectului „Iarba Verde de ACASĂ” – ID 75946, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Acţiunea se va desfăşura la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare, în perioada 16 – 17 iulie 2012, între orele 09:00-14:00, şi va cuprinde:

v Acţiunea Job-club, care va avea loc în data de 16 iulie 2012, între orele 09:00-14:00, va reuni agenţi economici în căutare de forţă de munca care îşi vor prezenta profilul companiei şi posturile vacante şomerilor din grupul ţintă al proiectului şi publicului interesat, în vederea facilitării accesului la ocupare.

v Acţiunea de tip atelier „Patron pentru o zi”, care va avea loc în data de 17 iulie 2012, între orele 09:00-14:00, va consta în discuţii libere, interactive, în care managerii de firme vor împărtăşi viitorilor angajaţi din experienţa de zi cu zi ca manageri, despre poziţia deloc uşoară a unui patron, despre avantajele şi dezavantajele de a fi angajator, despre curajul de a privi înainte, chiar dacă întâmpină greutăţi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA