AcasăActualitateIMPORTANT PENTRU BĂIMĂRENI - Noi locaţii pentru casierii Vital din 5 decembrie

IMPORTANT PENTRU BĂIMĂRENI – Noi locaţii pentru casierii Vital din 5 decembrie

DISTRIBUIȚI

IMPORTANT PENTRU BĂIMĂRENI Luni, 5 decembrie, casieriile SC VITAL SA de pe Bd. Traian nr. 20, str. Grănicerilor nr.103 și str. Hortensiei nr. 2 din Baia Mare își mută locațiile.

IMPORTANT PENTRU BĂIMĂRENI Astfel, casieria de pe bulevardul Traian își mută sediul pe bulevardul Republicii nr. 20, iar casieriile situate pe străzile Grănicerilor si Hortensiei se mută pe bulevardul Republicii nr. 62.

SC VITAL SA a luat decizia de a muta sediile casieriilor pentru a veni în întâmpinarea nevoilor abonaților din zonă și a le oferi un spațiu adecvat pentru efectuarea plăților.

Noile locații beneficiază de un confort sporit față de cele vechi. În noul spațiu din bulevardul Republicii nr.62 va funcționa și un birou de relații cu publicul, asigurând un mediu de lucru eficient, plăcut, permanent orientat spre beneficiul și confortul clientului.

În cadrul biroului, utilizatorii pot să încheie /să modifice contracte de furnizare / prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare (pentru persoane fizice), să primească informaţii privind conţinutul facturilor, accesul la sistemul de distribuţie a serviciilor de alimentare cu apă și canalizare sau alte informaţii utile, dar şi consultanţă privind tarifele sau modalităţile de plată.

De asemenea, utilizatorii noștri pot să depună solicitări privind serviciile de alimentare cu apă și de canalizare (montare/demontare contor, transmitere index contor, modificare adresă de corespondență, modificare număr persoane, nefacturare estimativă a consumului, revenire la facturarea lunară).

Biroul Relații cu Publicul are următorul  program de lucru꞉  luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 și  vineri , în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Noile casierii vor fi deschise de luni până vineri între orele 07.00 – 19.00.

Confortul și satisfacția utilizatorilor sunt puncte prioritare pentru societate. Casieriile sunt dotate cu POS-uri, utilizatorii având posibilitatea să plătească direct cu cardul. Mai mult, S.C. VITAL S.A. pune la dispoziția clienților săi diverse modalități de plată a facturilor, adaptate nevoilor fiecăruia, astfel:

  • Prin internet, direct prin contul dumneavoastră, sigur, rapid și eficient, pe site-ul vitalmm.ro
  • Prin intermediul terminalelor PayPoint sau Payzone – clientul S.C. VITAL S.A. trebuie să se prezinte cu factura la orice magazin în care se găsește un astfel de instrument de plată;
  • Prin debit direct la Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Banca Românească, Pireus Bank și cu plata numerar la automatele pentru plata facturilor: Facturel (Banca Transilvania), Roboțel (BRD). Pentru a efectua plata, clienții trebuie să aibă asupra lor obligatoriu factura. În cazul efectuării plății prin intermediul băncilor, clienții sunt rugați să ia în considerare timpul necesar pentru confirmarea acesteia, care poate ajunge la 3-4 zile:

Este important de știut că pentru toate modalitățile de plată puse la dispoziția clienților noștri, NU SE PERCEP COMISIOANE

Casierii S.C. VITAL S.A. Baia Mare:

str. Gheorghe Șincai nr. 21

Program de încasare: Luni – Vineri – 07.00 – 19.00

b-dul Republicii nr. 20

Program de încasare: Luni – Vineri – 07.00 – 19.00

b-dul Republicii nr. 62

Program de încasare: Luni – Vineri – 07.00 – 19.00

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA