spot_img
AcasăAdministrațieIMPORTANT DESPRE PAȘAPOARTE – Maramureșenii nu se mai pot programa pe site-ul...

IMPORTANT DESPRE PAȘAPOARTE – Maramureșenii nu se mai pot programa pe site-ul Prefecturii

DISTRIBUIȚI

INFORMAȚII DESPRE PAȘAPOARTE   Direcția Generală de Pașapoarte a implementat la nivel național platforma de programare online www.epasapoarte.ro în vederea programării și depunerii cererilor pentru eliberarea documentului de călătorie.

În acest context, platforma de programare existentă pentru eliberarea pașaportului simplu temporar și pașaportului simplu electronic pe vechiul site al instituției, www.prefecturamaramures.ro a fost închisă. Pe platforma națională au fost implementate și vor fi operaționale inclusiv ”câmpurile” pentru programarea și depunerea cererilor de eliberare a pașaportului la punctele din municipiul Sighetu Marmației și orașul Borșa.

Rezervarea electronică pe platforma națională www.epașapoarte.ro se realizează prin completarea câmpurilor: ”Nume”, ”Prenume”, ”Email valid”, ”Confirmarea adresei de email valid”, ”Tipul de document” (se selectează din săgeata tipul documentului de călătorie), ”Locație” se selectează din lista (*la județul Maramureș, apar și cele două puncte de lucru cu zilele aferente, Sighetu Marmației și Borșa), ”Număr persoane” (se menționează persoanele suplimentare cu nume și prenume) ”Data și ora” (se alege ziua și ora). După completarea acestor câmpuri specifice se apasă butonul ”Rezerva”.

Vechiul site al instituției www.prefecturamaramures.ro va fi închis după finalizarea procedurilor și operaționalizare platformei Direcției Generale Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Vă reamintim că site-ul oficial al instituției este cel realizat în mod unitar la nivel național www.mm.prefectura.mai.gov.ro

 

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA