AcasăEvenimentSportIMPORT DIN EMISFERA SUDICĂ – Baia Mare a adus un jucător valoros...

IMPORT DIN EMISFERA SUDICĂ – Baia Mare a adus un jucător valoros din Insulele Fiji

DISTRIBUIȚI

Pentru a-și îndeplini obiectivele asumate în acest sezon competițional, CSM Ştiinţa Baia Mare are nevoie de întărirea actualului lot cu jucători de mare valoare. În acest scop, conducerea clubului campion al României, a anunţat realizarea unui transfer de excepție. Este vorba despre un jucător de 29 de ani din Fiji care va juca pe postul de mijlocaş la deschidere.

Ratu Taniela Rawaga Maravunawasawasa este născut pe data de 30 aprilie 1986 în Lautoka – Fiji. Are 1,79 m şi 90 de kg şi face parte din naţionala statului Fiji, respectiv al celui de rugby în 7. Ratu Taniela a debutat la naţională împotriva statului Samoa în anul 2007, într-un meci din cadrul Cupei Naţiunilor Pacificului. Cu cele 103 puncte realizate ocupă locul doi în topul celor mai prolifici marcatori ai Cupei Naţiunilor Pacificului.

În 2012 sub culorile echipei Jaffna Challengers a evoluat la turneul de rugby în 7 din Sri Lanka. Până la venirea sa la C.S.M.Ştiinţa Baia Mare, Ratu Taniela Rawaga Maravunawasawasa, a mai evoluat pentru gruparea din Hexagon, S.U.Agen Lot-et-Garonne (din liga secundă Pro D2), Grenoble, respectiv Navy Sports Club Sri Lanka.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA