AcasăActualitateSocialIMAGINI VIRALE – Fetiță învățată să fumeze de către două femei, în...

IMAGINI VIRALE – Fetiță învățată să fumeze de către două femei, în Alba Iulia

spot_img

DISTRIBUIȚI

IMAGINI VIRALE  Imaginile cu o fetiță de câțiva anișori, cel mai probabil nu mai mult de 4-5 ani, care este încurajată să fumeze de către două femei, în plin centrul orașului Alba-Iulia, au stârnit revoltă.

Așa cum se poate observa în poze, o fetiță, nu mai mare de 4-5 ani, este învățată să fumeze, de femeile care o însoțeau. Cel mai probabil una dintre ele este chiar mama copilei.

Mai mult, cele două femei par să considere amuzante gesturile fetiței și o încurajează să imite gesturile adulților care au deprins obiceiul, fără a se gândi măcar la pericolul la care este expusă micuța. Efectele fumului de țigară asupra copiilor mici

Cazul este unul revoltător mai ales din cauza pericolului extrem la care este supus copila din imagini. Chiar și fumatul pasiv cauzează infecții acute ale căilor respiratorii inferioare, cum ar fi bronșită și chiar pneumonia la sugarii și copiii mici. Poate produce astm, alergii, afecțiuni ale inimii și desigur ale plămânilor. De multe ori cauzează la copii dependența de nicotină.

IMAGINI VIRALE 2

Fumul inhalat poate provoca de la afecțiuni cronice care îi va afecta toată viață, până la cancer și chiar deces în cazul bebelușilor.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA