AcasăActualitateSocialIMAGINI ULUITOARE ÎN BRAȘOV – Cai legați de mașina Poliției Locale și...

IMAGINI ULUITOARE ÎN BRAȘOV – Cai legați de mașina Poliției Locale și plimbați până la Primărie

DISTRIBUIȚI

IMAGINI ULUITOARE  au fost surprinse pe un drum din județul Brașov, unde au fost filmați doi cai legați de mașina Poliției Locale. Animalele încurcau circulația, după ce au fost lăsate nesupravegheate. Așa că agenții au fost nevoiți să ducă cei doi cai la trap, înhămați la mașina de serviciu, până în curtea Primăriei din localitate.

IMAGINI ULUITOARE  Scena inedită a avut loc în localitatea Tărlungeni, județul Brașov. Agenții Poliției Locale din comună au fost trimiși să recupereze doi cai care au fost lăsați nesupravegheați pe un câmp. Animalele ar fi putut oricând să dea peste cap traficul pe drumul dintre Tărlungeni și Săcele, notează Digi24.ro.

Cu ajutorul unui ham improvizat, agenții au reușit să aducă în siguranță caii legați de mașina Poliției Locale. Imaginea neobișnuită cu cei doi cai înhămați la vehiculul oamenilor legii au stârnit amuzamentul și revolta deopotrivă a șoferilor care s-au oprit să-i filmeze și să-i fotografieze.

Cei doi cai au ajuns în siguranță în curtea Primăriei din Tărlungeni. Așteaptă să fie ridicați de stăpâni, care vor achita o amendă de 500 de lei pentru că au lăsat animalele nesupravegheate.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA