spot_img
Acasăsinucidere maramuresIMAGINI ȘOCANTE - Rebel islamist ucis de un obuz chiar când filma...

IMAGINI ȘOCANTE – Rebel islamist ucis de un obuz chiar când filma pentru propaganda jihadistă

DISTRIBUIȚI

Un rebel islamist și cameramanul său, ambii bănuiți că făceau parte dintr-o grupare afiliată ISIS au fost spulberați de o bombă chiar în timp ce filmau un clip pentru propaganda jihadistă. Imaginile șocante au scăpat ca prin minune din deflagrația care a curmat viețile celor doi.

Terifianta înregistrare de 44 de secunde îl prezintă pe un luptător islamist cu barbă, bănuit a face parte din Ajnad al-Sham, o grupare aliată Stat Islamic, povestind fericit cum împreună cu ceilalți camarazi ai săi au reușit capturarea Tal Sukayk, o așezare din provincia siriană Hama. La scurtă vreme după ce a început să vorbească un obuz de artilerie i-a lovit în plin pe luptător și pe cameramanul său, Ahmed Abu Hamza, conform Daily Mail.

”Mulțumim celui de Sus că a fost așa de ușor să câștigăm această bătălie pentru că Tal Sukayk este o poziție foarte importantă pentru noi” spune islamistul în fața camerei în timp ce privește împrejur. În spatele lui pare a fi un buncăr ridicat din saci de nisip acoperiți cu o prelată, ceea ce sugerează că filmarea ar putea să fie făcută chiar pe linia frontului. La câteva secunde după ce își începe cuvântarea, obuzul, tras cel mai probabil de armata siriană a lui Bashar al-Assad, stârnește o explozie și un nor de fum. Pe finalul înregistrării se aude o femeie urlând dar și gemetele agonizante ale celor doi.

Luptătorul care apare în filmare face parte, cel mai probabil, din grupul islamist Ajnad al-Sham care luptă împotriva regimului lui Assad și a aliatului acestuia, Vladimir Putin. Dacă identitatea acestuia rămâne un mister, despre cameraman, Daily Mail scrie că se numește Ahmed Abu Hamza și, potrivit contului său de socializare, e din Hama fiind un fost angajat al Universității din Damasc. Tot pe contul său de socializare apar mai multe imagini de pe linia frontului, dar și filmări cu capete și corpuri fără suflare sau fotografii făcute în timp acesta mănâncă alături de alți luptători din Ahrar al-Sham cu care Ajnad al-Sham este înfrățită.

Deocamdată nu se știe când a fost făcută înregistrarea și nici locul exact al deflagrației care i-a ucis pe cei doi activiști jihadiști, dar se bănuiește că este vorba despre deșertul sirian.

Sursa: blastingnews.com

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA