spot_img
AcasăEvenimentIMAGINI ȘOCANTE ÎN MARAMUREȘ – Mașină transportată cu căruța pe DN 1C,...

IMAGINI ȘOCANTE ÎN MARAMUREȘ – Mașină transportată cu căruța pe DN 1C, până în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

IMAGINI ȘOCANTE ÎN MARAMUREȘ   Iresponsabilitatea caracterizează, din păcate, din ce în ce mai des traficul de pe șoselele județului Maramureș. În urmă cu câteva zile, vă prezentam cazul unui minor de 12 ani care conducea mașini de teren pe drumurile publice și era lăudat de către adulți din rândul apropiaților. Atunci, polițiștii s-au autosesizat rapid și l-au identificat atât pe minor cât și pe cel care i-a încredințat mașina. Astăzi, vă prezentăm un nou exemplu de inconștiență. Imaginile au fost surprinse ieri dimineață în Maramureș, și nu oriunde ci chiar pe un drum național, respectiv pe Drumul Național 1C.

O căruță trasă de cal a fost surprinsă în timp ce transporta o… mașină. Cu tupeu, pe mijlocul drumului și cu o iresponsabilitate dusă la extrem, căruțașului nu pare să îi pese prea mult de faptul că mașina ar putea să cadă oricând de pe căruță și să provoace un accident.

Mai mult, potrivit unor martori, căruțașul a transportat mașina în felul acesta kilometrii întregi, până în Baia Mare, pe parcursul întregii „călătorii” nefiind nici urmă de echipaje de Poliție care să-l oprească.

Cel mai probabil, dacă cel care a condus căruța va rămâne nesancționat, vom avea parte mai des de astfel de imagini.

 

ActualMM

Credit foto: Dora Cosma/ Bianca Horchidan

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA