spot_img
AcasăActualitateSocialIMAGINI INCREDIBILE - Doi șobolani au fost filmați plimbându-se liniștiți printre rafturile...

IMAGINI INCREDIBILE – Doi șobolani au fost filmați plimbându-se liniștiți printre rafturile unei cofetării

DISTRIBUIȚI

IMAGINI INCREDIBILE  Şobolani printre rafturile unei cofetării din Brăila. O clientă a filmat rozătoarele şi a făcut publice imaginile. Ce-i drept, cu întârziere, întrucât filmul a fost realizat în luna august. Inspectorii sanitar veterinari s-au sesizat imediat la vederea imaginilor. Au făcut un control şi au închis cofetăria temporar.

Cofetăria se află într-o zonă intens circulată, la parterul unui bloc. Administratorul firmei recunoaşte că filmarea a fost făcută în bucătăria localului, dar spune că are un program de deratizare.

Dă vina pe administratorii imobilului care nu fac nimic pentru a stârpi şobolanii aflaţi în subsol. Brăilenii au aflat cu uimire despre condiţiile din cofetăria de unde obişnuiesc să ia prăjituri.

Inspectorii sanitar-veterinari au venit imediat în control și au aplicat o amendă de 2000 de lei pentru depozitare necorespunzătoare. 98 de kilograme de prăjituri şi produse de patiserie au fost confiscate pentru a fi distruse. Activitatea cofetăriei a fost suspendată până la intrarea în legalitate. În caz contrar, aceasta ar putea fi închisă definitiv.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA