AcasăEvenimentACTUALIZARE/ CRIMA DE PE GĂRII, DESTĂINUIRI ȘOCANTE, ÎN EXCLUSIVITATE! - Morţi încă...

ACTUALIZARE/ CRIMA DE PE GĂRII, DESTĂINUIRI ȘOCANTE, ÎN EXCLUSIVITATE! – Morţi încă de joi! “Anchetatorii au spus luni că sunt bătuți și înjunghiați de mai multe ori şi sunt morți de cel puțin 72 de ore”

DISTRIBUIȚI

IMAGINI EXCLUSIVE  ActualMM vine cu o nouă exclusivitate în fața cititorilor săi. Este vorba de imagini în premieră de la locul dublei crime care a avut loc duminică, 3 martie, pe strada Gării din Baia Mare.

O vecină a bărbatului ucis cu sânge rece, al cărui criminal este căutat de către autorități, ne-a transmis imagini de la momentul în care autoritățile au preluat cazul și au procedat la transportul cadavrelor de la locul crimei.

Vom reveni în scurt timp cu mărturia femeii dar și cu mai multe imagini.

Vă readucem aminte că luni, 4 martie, polițiștii au fost chemați de urgență să intervină la o locuință situată într-un bloc de pe strada Gării din Baia Mare, unde aceștia au găsit două cadavre. Este vorba de proprietarul apartamentului și o femeie despre care se presupune că ar fi o persoană fără adăpost. Anchetatorii nu exclud varianta în care cei doi să fi fost uciși în timpul unui jaf. Poliția este în alertă. până la această oră criminalul nu a fost prins.

 

Citiți știrea integrală aici: http://www.2.actualmm.ro/inca-o-crima-in-baia-mare-doua-persoane-gasite-moarte-intr-un-apartament-de-pe-strada-garii/

ACTUALIZARE:

O sursă ActualMM, vecină cu victima de sex masculin, oferă în exclusivitate informații nemaiștiute de către opinia publică:

 

“Bărbatul avea 51 de ani, iar de un an de zile de când a venit acasă și-a făcut niște anturaje foarte proaste printre bețivi. Femeia este o prostituată care avea tangențe cu mulți betivi din zona Gării, printre care și prieteni de a vecinului meu. De câteva luni bune s-au întâmplat multe altercații și încăierări între vecinul meu și alți bărbați din cauza femeii respective, unde mereu intervenea politia”, declară băimăreanca Iulia Arx.

 

Bărbatul ar fi moştenit 3.000 de euro de curând. Să fi fost suma de bani motivul care a dus la crimă?

 

Femeia spune că de curând bărbatul ar fi moştenit o sumă de bani, 3.000 de euro şi s-ar putea ca aceasta să fie motivul pentru care cineva a recurs la teribila crimă.

“Din câte am înțeles, el acum a primit o moștenire de aproximativ 3000 de euro, dar încă nu se știe de ce s-a întâmplat aceasta crima, dacă era o crima pasionala sau pur și simplu pentru bani”, spune băimăreanca.

 

Criminalul s-a întors la locul faptei? Dacă nu, pe cine au auzit vecinii umblând în apartament în weekend, din moment ce victimele erau moarte încă de joi?

 

Acestea sunt întrebări la care doar anchetatorii vor putea răspunde. Vecina bărbatului omorât cu cruzime face destăinuiri şocante:

“Ei, teoretic, sunt morți de joi seara, când vecina de dedesubt a auzit zgomote în casă și urlete , anchetatorii au spus luni dimineață că sunt bătuți și înjunghiați de mai multe ori, si sunt morți de cel puțin 72 de ore, iar pe femeie nu o puteau recunoaște la față, probabil pentru ca au intrat în putrefacție. Tot vecinii au spus că duminica și sâmbătă s-ar mai fi auzit pași ca ar fi fost cineva în casă și se auzea ușa când se deschidea și se închidea”.

 

Actualizare 2:

În urma activităților desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat, prevăzută si pedepsită de art. 188 alin.1 și art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, într-un imobil situat pe strada Gării din Baia Mare, aceasta dobândind calitatea de suspect în cauză, în cursul acestei zile.

De asemenea, persoana și-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, sens în care a fost condus de către polițiști spre unitatea medicală menționată. Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având drept scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

Vă vom ţine la curent cu noutăţi. Rămâneţi pe www.2.actualmm.ro

 

Adrian Barbur/ActualMM

Credit foto: Iulia Arx

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA