Acasă Eveniment IMAGINI CUTREMURĂTOARE - O bătrânică este snopită în bătaie de un vecin...

IMAGINI CUTREMURĂTOARE – O bătrânică este snopită în bătaie de un vecin sub ochii mai multor copii (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Imagini cutremurătoare au fost surprinse cu telefonul mobil pe strada Luminișului din Baia Mare de niște copii. O bătrânică a ieșit împreună cu un vecin pe niște bănci de pe strada amintită. Fiica femeii a povestit că cei doi se cunoșteau și au consumat ceva băuturi alcoolice împreună.

La un moment dat bărbatul a tăbărât cu pumnii pe femeie până când aceasta a căzut la pământ. Niște copii aflați în zonă au înregistrat cu telefonul mobil ce a urmat: un picior în spatele femeii și altul direct în cap. Cele două lovituri au lăsat-o pur și simplu inconștientă pe femeie. În tot acest timp, nimeni nu intervine. Într-un final un bărbat își face “curaj” și sare la bărbat să îl liniștească. Tupeul bărbatului beat criță în vârstă de aproximativ 60 de ani nu cunoaște limite și îmbrâncește cu el. În cele din urmă, agresorul le spune celor prezenți să sune la 112.
Fiica bătrânei agresate a povestit pentru ActualMM.ro că mama ei a fost dusă de o Ambulanță la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare pentru îngrijiri medicale. Avea coaste rupte. Medicul legist a concluzionat că sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Bătrâna a depus plângere la poliție pe numele agresorului. Acesta a fost deja amendat contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE VIDEO POT SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL

VEZI DECLARAȚIA BĂTRÂNEI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA