AcasăEvenimentIMAGINI CAMERĂ DE BORD - 26 de secunde care te vor face...

IMAGINI CAMERĂ DE BORD – 26 de secunde care te vor face să înțelegi de ce se petrec atâtea accidente în Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile au fost înregistrate la finele săptămânii trecute de un șofer din Maramureș pe DN1C Baia Mare – Satu Mare, în zona Dealul Dura. În nici 10 secunde, camera de bord a înregistrat haosul de pe șoselele României. Imagini crunte, însă aceasta e realitatea cruntă: e mai rău ca–n junglă!

În cele 10 secunde, un șofer virează stânga deși marcajul îi interzice acest lucru. În spatele lui coloană imensă de vehicule, scrie VasileDale.ro.

Apoi șoferul unui autotren era la un pas să urce pur și simplu pe autoturismul din fața lui care aștepta în coloană. Nu a reușit să frâneze oricum la timp și atinge ușor autoturismul din față, pe care-l ”împinge” în celelălalt. Iar carambolul a fost gata.

Și ca tacâmul să fie complet, un alt șofer de TIR care probabil nu era atent la drum a frânat brusc pentru a nu izbit remorca tir-ului din fața sa a tras de volan stânga. Ce conta că din sens opus veneau mașini regulamentar? Pot să moară! De ce să fie el atent sau de ce să păstreze el distanța regulamentară față de vehiculul din față.

Sursă info și foto: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA