Acasăsinucidere maramuresIMAGINAȚIE DE CONTRABANDIȘTI – Peste 2,5 tone de cocaină transportate cu un...

IMAGINAȚIE DE CONTRABANDIȘTI – Peste 2,5 tone de cocaină transportate cu un mini submarin special spre Mexic!

DISTRIBUIȚI

Un mic submarin incarcat cu 2,5 tone de cocaina, avand drept destinatie Mexic, a fost interceptat in Oceanul Pacific de autoritatile columbiene, in coordonare cu SUA.”Politia nationala, in coordonare cu FBI, a inspectat un submarin de buzunar intre frontierele Mexicului si Guatemalei, confiscand 2.482 kilograme de cocaina si capturand patru persoane de nationalitate columbiana”, anuntat joi politia din Columbia, citata vineri de AFP.

Traficanti din regiunea Valle del Cauca (vest) intentionau sa trimita drogurile catre cartelurile mexicane dinspre coasta pacifica a Columbiei, potrivit politiei.Minisubmarinul artizanal, construit pe raul Pilde, precum si suspectii au fost transferati la Tampa, Florida, in sud-estul SUA.
Politia columbiana declara ca a confiscat 81 de tone de cocaina de la inceputul lui 2015, cantitate ce o egaleaza deja pe cea confiscata de-a lungul intregului an 2014.
Productia de cocaina in Columbia, pana in prezent primul producator mondial al acestui drog, la egalitate cu Peru, a explodat cu peste 50% in 2014, potrivit unui raport al ONU prezentat joi, care vede in aceasta „un semnal de alarma”.
Aceasta crestere se explica prin majorarea suprafetei cultivate, dar si prin conditiile climatice, mai favorabile pentru culturile de coca in 2014 si care au permis un randament mai bun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA