AcasăEvenimentSportIGNORAȚI DE GUVERN - Revoltă în sportul românesc de performanță. Alți opt...

IGNORAȚI DE GUVERN – Revoltă în sportul românesc de performanță. Alți opt campioni, alături de Drăgulescu

DISTRIBUIȚI

Protestul unuia din cei mai buni gimnaști ai lumii, Marian Drăgulescu, a fost îmbrățișat și de alți campioni actuali ai României, aceștia acuzând Guvernul că tratează diferit sportivii români.

Nemulțumirea a pornit de la decizia Guvernului de a tripla primele pentru naţionala feminină de handbal, care a obţinut medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

„Am tot respectul pentru performanţa fetelor de la handbal. Sunt sportive de talie mondială şi le felicit pentru bronzul obţinut. Dar nu mi se pare normal ca eu, Ana Brânză, Andreea Chiţu, Corina Căprioriu sau Larisa Iordache să fim trataţi diferit. Pentru fetele de la handbal s-au găsit fonduri, 60.000 de lei pentru fiecare dintre ele, iar pe noi nu ne-a chemat nimeni la Guvern, măcar pentru a ni se strânge mâna”, s-a plâns Marian Rădulescu, care a obținut recent medalia de argint la sărituri in Campionatul Mondial de gimnastica.

Drăgulescu a anunțat pe pagina de Facebook că l-a convins și pe Tiberiu Dolniceanu să se alăture protestului. Cauza este susținută și de Andreea Chițu, Corina Căprioriu, Loredana Dinu, Simona Pop, Simona Gherman, Ana Maria Brânză și Larisa Iordache, potrivit ziare.com.

Lista sportivilor ignorați de Guvern:

– Marian Drăgulescu: argint la sărituri, la Campionatul Mondial de gimnastică

– Andreea Chițu: argint la judo, categoria 52 kilograme, la Campionatul Mondial de la Astana

– Corina Căprioriu: argint la judo, categoria 57 kilograme, la Campionatul Mondial de la Astana

– Echipa feminina de spadă (Loredana Dinu, Simona Pop, Simona Gherman și Ana Maria Brânză): argint la Campionatul Mondial de scrimă

– Larisa Iordache: bronz la individual compus, la Campionatul Mondial de gimnastică

– Tiberiu Dolniceanu: bronz la sabie la Campionatul Mondial de scrimă

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA