AcasăLifestyleIdeea unei camere perfecte - de ce să alegeți mobilux-home.ro

Ideea unei camere perfecte – de ce să alegeți mobilux-home.ro

spot_img

DISTRIBUIȚI

Confort, eleganță, stil – acestea sunt trei cuvinte care ar putea descrie mobila din catalogul Mobilux Home. Designul modern al mobilei va eleva esteticul camerei, totodată oferind un confort sporit, datorită materialelor folosite.

Oferta mobilux-home.ro este una foarte largă, fiind potrivit pentru orice cameră. De la canapele la seturi de bucătărie, puteți alege opțiunea dorită atunci când comandați. Modelele oferite pot avea diferite opțiuni de personalizare pentru a fi pe placul tuturor: forma, culoarea, dimensiunea sau tapițeria pot fi alese în funcție de gust și nevoie. Din cataloagele Mobilux Home puteți asambla camera perfectă cu care vă puteți mândri și în care v-ar face plăcere să stați.

Mobila este construită din materiale de calitate; pielea ecologică, catifeaua, stofa sau lemnul sunt alese cu grijă și atenție la detalii pentru a putea crea o piesă rezistentă și durabilă. Design-ul acestora este gândit astfel încât să balanseze confortul cu eleganța, ajungând la o formulă echilibrată din punct de vedere estetic. Paleta de culori este una largă, așadar combinațiile posibile sunt limitate doar de imaginație.

Designuri aparte, pentru toată lumea

Când vine vorba despre design, fiecare are o idee proprie. Mobilux Home oferă piese clasice, moderne, dar și conceptuale, în sferele de stil artistice. Indiferent de gust, cu siguranță veți găsi ceva pe placul dumneavoastră.

Cataloagele Mobilux Home

Clientului i se oferă trei cataloage diferite, pentru a putea alege cu ușurință mobilierul conform dorințelor și nevoilor.

Primul catalog este specializat pe canapele, prezentând gama numeroasă de modele ce se pliază pe un curcubeu de opțiuni, acestea fiind de dimensiuni prestabilite în vederea eficientizării procesului de decorare a unei camere. De asemenea, sunt oferite modele în stiluri diferite pentru a se putea potrivi în orice concept.

Catalogul de materiale și culori este la fel de divers ca oferta mobilierului, prezentând materiale textile precum catifea, piele ecologică, sau stofă. Fiecare opțiune este disponibil în culori calde, reci dar și neutre.

Cât despre catalogul ce conține seturile de dining, acesta prezintă diferite opțiuni precum toate celelalte produse. Puteți alege numărul de scaune și forma mesei, iar dacă aceasta nu sunt conform dorințelor, există posibilitatea de a solicita dimensiuni speciale.

De ce Mobilux Home?

Datorită calității și opțiunilor oferite, putem spune că seriozitatea meșteșugului se regăsește în fiecare detaliu din mobilierul Mobilux Home. Cei dornici să trăiască în lux și confort nu mai au nevoie să caute mobila visurilor, ea fiind la un click distanță pe site-ul mobilux-home.ro. Cu Mobilux Home va fi o plăcere să primiți musafiri, știind că impărtășiți cu ei un loc confortabil și luxos de care vă puteți mândri.

Pentru o comandă, tot ce trebuie este să vă faceți un cont și să adăugați piesa dorită în coș. Mobilux Home oferă și opțiunea de contact pentru nelămuriri, întrebări, sau comenzi ce necesită personalizare. Așadar, Mobilux oferă nu doar produse de calitate, ci și servicii, mobilierul fiind asamblat de către un echipaj ce se și asigură de calitatea acestuia.

Contact: hello@mobilux-home.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA