AcasămodeleIDEE - Țigări ascunse în saci cu mălai și cutii de suc,...

IDEE – Țigări ascunse în saci cu mălai și cutii de suc, depistate în P.T.F. Siret

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat, în urma mai multor acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, cantitatea de 5.538 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 50.000 lei.

Ţigările au fost descoperite ascunse în saci cu mălai şi cutii de suc, în semiaripile unui autoturism, respectiv într-un loc special amenajat între roțile din spate ale unei mașini.

De exemplu, ieri, 5 aprilie 2016, în jurul orei 22.15, în P.T.F. Siret, județul Suceava, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român B. Sorin, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. El conducea un autoturism marca Volkswagen și, existând suspiciuni că în mașină sunt ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului și a șoferului.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în saci cu mălai și cutii de suc, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 248 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 302 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Tot ieri, în jurul orei 12.45, tot în P.T.F. Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în tara, cetățeanul ucrainean A. Heorhii, în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Audi.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului și persoanei respective.
Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un loc special amenajat între roțile din spate ale autoturismul, cantitatea de 290 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 365 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Audi, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea locaș special amenajat pentru transportul țigărilor.

Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 5 aprilie 2016.

Azi dimineață, în jurul orei 3.00, o altă echipă de control din P.T.F. Siret, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, ajutată de câinele poliţist Nah specializat în descoperirea produselor de tutun, a descoperit 120 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ascunse în semiaripile unei mașini.

Şoferul autoturismul era S. Ion, în vârstă de 46 de ani, cu dublă cetățenie româno-ucraineană, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar ţigările în valoare de 146 lei fiind ridicate în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA