AcasăberzmudeIată dovada! RA-APPS: Vila Dante urma să fie atribuită în 2014 unui...

Iată dovada! RA-APPS: Vila Dante urma să fie atribuită în 2014 unui fost şef de stat!

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

RA-APPS a transmis Guvernului o adresă în care susţine că imobilul ar fi urmat să fie atribuit „unui fost şef de stat” şi că mobilierul de la Vila Dante a fost achiziţionat pentru o reşedinţă de locuit, nu pentru o vilă de protocol.
Documentul a fost prezentat, joi, la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta.
„Am auzit că Băsescu vrea să depună o plângere penală împotriva mea pentru că am dezvăluit publicului larg faptul că, din bani publici, şi-a pregătit o vilă de protocol pentru perioada de încheiere a mandatului. Mi-e teamă că nu va face nicio plângere penală, mi-aş dori să facă, pentru că în faţa procurorilor zecile de angajaţi ai RA-APPS, membri ai SPP, cei care au lucrat acolo, vor veni şi vor depune mărturie pentru faptul că preşedintele Traian Băsescu este cel care în mod direct a cerut, a inspectat, a văzut toate lucrările făcute acolo”, a spus Ponta.
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi, că va face o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta, considerând că acesta trebuie să răspundă în faţa legii pentru afirmaţiile că ar fi cerut să fie renovată Vila Dante pentru a o folosi după încetarea mandatului. El i-a cerut ”mincinosului” Ponta dovada că Vila Dante urma să-i fie atribuită lui.
Iată dovada!  (Clik pentru mărire!)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA