AcasăEvenimentIARNA BĂIMĂREANĂ 2019 - REVELIONUL BĂIMĂRENILOR: încă puțin până la cel mai...

IARNA BĂIMĂREANĂ 2019 – REVELIONUL BĂIMĂRENILOR: încă puțin până la cel mai așteptat eveniment al sfârșitului de an

DISTRIBUIȚI

IARNA BĂIMĂREANĂ 2019  Târgul de Crăciun, colindele lui Ștefan Hrușcă, Aurel Tămaș, Ștefan Bănică și alte nume sonore ale muzicii românești care au urcat pe scena din Centrul Vechi al municipiului au contribuit la spiritul de Crăciun care s-a resimțit în tot orașul. Unii dintre băimăreni s-au delectat cu mâncăruri alese, de sărbătoare, cu vin fiert și cu o plimbare cu uriașa roată din Centrul Istoric, alții și-au măsurat “forțele” pe patinoar. Acum, au mai rămas doar câteva zile până la cel mai așteptat eveniment al sfârșitului de an în Baia Mare.

31 DECEMBRIE 2019

Marți, 31 decembrie, de la ora 22:30, începe oficial Revelionul Băimărenilor. Evenimentul va începe în forță, primul artist care va urca pe scena din Centrul Istoric fiind unul cunoscut deja la nivel mondial după piesa pe care a lansat-o: Lost In Istanbul. Este vorba despre Brianna, o româncă din Constanța care a rupt top-urile internaționale într-un mod spectaculos.

De la ora 23:00, băimărenii vor avea parte de un act artistic aparte, interpretat de cântăreața Lariss. Ultimul artist care va urca pe scenă va fi DJ Andrei Ansary, un nume cu care băimărenii sunt deja familiari, acesta fiind prezent la mai multe evenimente în Baia Mare pe parcursul anilor.

La ora 00:00, în momentul intrării în noul al, cerul orașului va fi luminat de un spectacol senzațional de artificii care va dura minute întregi.

1 IANUARIE 2020

În prima zi din noul an, începând cu ora 18:00, la Catedrala Sfînta Treime din oraș va avea loc deja tradiționalul concert de Anul Nou, oferit de Baia Mare Symphony Orchestra – Soliști: Renata Vari – soprană, Alexandra Leșiu – mezzosoprană, Hector Lopez – tenor, Dirijor: Cristian Sandu.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA