AcasăEvenimentI-AU SALVAT VIAȚA - Un bărbat din Buzești a ajuns la Spital...

I-AU SALVAT VIAȚA – Un bărbat din Buzești a ajuns la Spital cu mâna tăiată de un flex (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 68 ani a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia Mare, adus de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș. Acesta s-a ales cu o taietură la nivelul bratului în timp ce a taiat cu flexul o usa.

Incidentul s-a petrecut în gospodăria bărbatului, în satul Buzești, comuna Fărcașa. Acesta vroia să taia o ușa cu flexul. Nesăbuința de a bune pe flex o circulară a dus la producerea accidentului. Acesta a sărit și i-a tăiat brațul. Echipajul Ambulanței a reușit să îi oprească sângerarea și l-a adus de urgență la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. Deocamdată medicii nu pot spune cu certitudine dacă brațul pacientului va putea fi sau nu salvat.

„În urgență a ajuns un pacient în vârstă de 68 ani cu un traumatism accidental de antebraț stâng. Este vorba de un traumatism complex cu posibilă interesare de pachet vasculo-nervos care este în continuare în investigații pentru a stabili un tratament de specialitate. Momental nu putem spune detalii fixe despre posibilitatea de a-și pierde brațul până nu avem toate investigațiile paraclinice” a declarat pt ActualMM.ro, dr. Cosmin Florian, medic UPU în cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Vecinii barbatului spun ca l-au auzit pe barbat strigind dupa ajutor. Asa ca nu au stat pe gânduri si au mers sa vada ce s-a intimplat. L-au gasit pe acesta constient insa taiat la brat cu un flex. „O ușă a taiat cu flexul nu știu mai multe. Noi suntem rudenii și când a strigat după ajutor am mers să vedem ce s-a întâmplat. Apoi o venit salvarea după el” a povestit o rudenie de-a victimei.

Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva pacientului bratul. În ultima vreme la Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare au ajuns trei pacienți care s-au tăiat cu flexul, viețile lor fiind salvate.

VEZI CE A PĂȚIT UN MARAMUREȘEAN CARE MUNCEA PRIN GOSPODĂRIE.

VEZI AICI CE A PĂȚIT UN BĂRBAT DIN MERIȘOR.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA