spot_img
AcasăActualitate112I-A TRIMIS O COROANĂ FUNERARĂ - Fost campion mondial kickboxing, reţinut după...

I-A TRIMIS O COROANĂ FUNERARĂ – Fost campion mondial kickboxing, reţinut după ce şi-a terorizat fosta iubită

DISTRIBUIȚI

I-A TRIMIS O COROANĂ FUNERARĂ Marius Iulian Ursoi, fost campion de kickboxing, a fost reţinut de oamenii legii şi propus spre arestare. Acesta şi-a terorizat fosta iubită pentru că a avut curajul să se despartă de el.

I-A TRIMIS O COROANĂ FUNERARĂ A ameninţat-o cu moartea, dar a şi agresat-o şi chiar i-a lăsat o coroană funerară la uşă, cu mesajul: Lacrimi şi durere, Alina!

Femeia a depus plângere, după care şi-a retras-o, însă episoadele neplăcute au continuat. Astfel, ea a mers din nou la Poliţie, oamenii legii demarând cercetările. Ursoi este cunoscut pentru scndalurile în care a fost implicat. A fost condamnat cu suspendare pentru loviri şi alte violenţe şi este judecat şi pentru fapte de ultraj.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 2.09.2016, a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Iulian Marius Ursoi, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor, încălcarea măsurii privind interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima, stabilită printr-un ordin de protecţie.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, procurorii au reţinut că, la datele de 7.08.2016, respectiv 21.08.2016, inculpatul a agresat-o pe fosta lui iubită, lovind-o cu pumnii şi picioarele pe corp.

În perioada 7.08.2016 – 26.08.2016, în mod repetat, a ameninţat-o pe persoana vătămată, în mod direct cât şi prin intermediari, respectiv membrii familiei acesteia, cu acte de violenţă şi cu suprimarea vieţii. În aceeaşi perioadă inculpatul s-a deplasat la locuinţa ei, a împiedicat-o să se deplaseze cu autoturismul personal, i-a adus o coroană funerară cu înscrisuri explicite („Lacrimi, Durere, Alina”).

Prin telefon, inculpatul i-a adus persoanei vătămate ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii, cu scopul de a o determina să revină la relaţia anterioară cu inculpatul. În mod repetat, i-a cerut să revină asupra declaraţiilor date cu ocazia depunerii plângerii penale de către aceasta la poliţie împotriva inculpatului.

În datele de 26.08.2016 şi 01.09.2016, Ursoi a încălcat cu rea – credinţă măsura de protecţie dispusă de Judecătoria Constanţa prin sentinţă civilă, prin aceea că a contactat-o telefonic, aducându-i ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii, deşi era obligat să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de persoana vătămată, precum şi să nu o contacteze telefonic, electronic, prin corespondenţă sau în orice alt mod.

continuarea aici

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA