Acasăsinucidere maramuresHOŢIE - Patru călugăriţe şi un politician au furat un tezaur

HOŢIE – Patru călugăriţe şi un politician au furat un tezaur

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOŢIE Patru călugăriţe au ajutat un om politic să fure un tezaur şi mai multe bijuterii. Totul s-a întâmplat în Argentina.

HOŢIE Patru călugăriţe din Argentina sunt subiectul unei investigaţii ce vizează ascunderea unui tezaur de bani şi bijuterii. Acestea sunt suspectate că ar fi ajutat un om politic important.

Biserica Romano-Catolică încearcă să descopere dacă mai multe reprezentanţe ale sale au fost implicate în delictul comis de Jose Lopez, fost ministru de lucrări publice. Acesta a fost arestat luna trecută, după ce a încercat să ascundă aproximativ nouă milioane de dolari, sub formă de bani şi bijuterii.

Fostul ministru a fost văzut de mai multe călugăriţe care lucrează în cadrul comunităţii religioase Fecioara Rozariului de la Fatima, cum aducea la mănăstire pungile de plastic pline cu bani. Lăcaşul este amplasat în vestul capitalei Buenos Aires. Mass-media din Argentina a prezentat mai multe imagini incriminatorii cu politicianul, care fusese ajutat în special de două maici. În acest moment patru călugăriţe sunt sub vizorul poliţiei, dintre care una va apărea luna viitoare în faţa judecătorilor argentinieni, anunţă ProTV.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA