AcasăActualitateSocialHOŢI PRINŞI - Un sighetean a furat o maşină din Baia Mare....

HOŢI PRINŞI – Un sighetean a furat o maşină din Baia Mare. Individul a reuşit să o vândă în Satu Mare. O grădiniţă din Săcel spartă de hoţi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare l-au identificat pe suspectul unui furt de autoturism sesizat în cursul lunii decembrie anul trecut. În data de 05.12.2011, din spatele unui bloc de locuinţe de pe strada Mărgeanului din Baia Mare, a fost sustrasă o autoutilitară marca Citroen Jumpy, înmatriculată în Anglia, cumpărată de băimărean cu puţin timp înainte şi care avea actele în interior. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare l-au identificat pe suspect, Casian S., de 27 de ani, din Sighet Marmaţiei, cu antecedente penale. După ce a sustras autoutilitara, cel în cauză, a vândut-o pe raza judeţului Satu Mare, săvârşind şi o infracţiune de înşelăciune. În prezent, se efectuează cercetări cu suspectul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de furt şi înşelăciune.

Hoţi din judeţul Mureş au comis un furt la Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii formaţiunilor judiciare au colaborat pentru identificarea unor hoţi care au comis o spargere de locuinţă în data de 19 decembrie 2012, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei. Suspecţii de furt sunt Cristian F., de 28 ani, din localitatea Sărmăşel, judeţul Mureş şi Sandu U., de 35 ani, din Tg. Mureş, judeţul Mureş. Cristian F. a fost ieri prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă, şi faţă de el s-a emis un Mandat de Arestare Preventivă pe o perioadă de 29 zile. Celălalt suspect, Sandu U. se află în arestul I.P.J. Bihor, unde a fost încarcerat pe baza unor mandate de executare a unor pedepse anterioare. În cauză se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea  pus în aplicare de către poliţişti

Poliţiştii Biroului Urmăriri Baia Mare au pus în executare un mandat. Mandatul de Executare a pedepsei cu închisoarea  a fost emis pe numele lui Nicolae C., de 49 de ani, din Baia Mare, de către Judecătoria Baia Mare, cel în cauză fiind condamnat la 1 an si 6 luni  închisoare pentru comiterea de infracţiuni rutiere.

Un bărbat de 29 de ani a furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă la Coaş

 Secţia 1 Politie Rurala Groşi a fost sesizată de către Mihai P., din Baia Mare, despre faptul că, în perioada 09-11.01.2012, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa pe care o deţine în localitatea Coaş. Din interior au fost sustrase mai multe bunuri, printre care şi un flacon de 5 litri de pălincă, valoarea prejudiciului fiind de 400 lei. În scurt timp poliţiştii au reuşit să identifice suspectul, Ştefan R., de 29 de ani, din Coaş. În locuinţa acestuia au fost găsite câteva din bunurile sustrase. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Doi minori din Sighetu Marmaţiei sunt suspecţi de furturi din autoturisme comise la Baia Mare

Poliţiştii băimăreni au mai identificat doi suspecţi de comiterea unui furt dintr-un autoturism, comis la finalul lunii decembrie anul trecut. Aceştia sunt:     Dorinel C., de 17 ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei şi Andrei P., de 16 ani, din Sarasău. Cei doi sunt cercetaţi în libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Au furat dintr-o grădiniţă la Săcel dar au fost prinşi în aceeaşi noapte de către poliţişti

La Săcel, Postul de poliţie comunal a fost sesizat ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 23, 30, despre un furt comis în dauna unei grădiniţe din localitate. Din primele verificări efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că doi minori,  de 17 ani şi respectiv 14 ani, ambii din Săcel, au forţat uşa de la intrarea în  grădiniţă iar din interior au sustras mai multe bunuri pe care le-au ascuns pe un drum lăturalnic. La scurt timp, au revenit la locul respectiv cu un camion aparţinând de Gheorghe T., din Săcel. Deoarece suspecţii au fost identificaţi imediat după comiterea faptei, obiectele sustrase, în valoare de aproximativ 700 lei, au fost recuperate în totalitate.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA