AcasăEvenimentHOŢI PRINŞI LA ŞOMCUTA ŞI CORUIA - Doi bărbaţi di Mireşu Mare...

HOŢI PRINŞI LA ŞOMCUTA ŞI CORUIA – Doi bărbaţi di Mireşu Mare au spart mai multe locuinţe, afumătorii şi anexe gospodăreşti. La Coruia, trei tineri au pradat un bătrânel

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Secţiei 8 de Poliţie Rurală Şomcuta Mare, i-au identificat pe suspecţii comiterii mai multor spargeri din locuinţe, afumătorii şi anexe gospodăreşti din raza lor de competenţă. Este vorba de cinci furturi, reclamate în cursul anului 2011. Suspecţii, identificaţi şi cu ajutorul poliţiştilor din Ulmeni, sunt Carol B., de 44 de ani, din Mireşu Mare, cu antecedente penale, suspect în cazul comiterii tuturor la toate cele cinci fapte şi Raul M., de 20 de ani, tot din Mireşu Mare, coautor în cazul a două furturi. Cei doi au sustras bunuri electronice, în general dar şi un cazan din cupru şi ţevi pe care le-au distrus parţial şi valorificat. Prejudiciul, în valoare de peste 8.300 lei a fost recuperat în proporţie de circa 80%. În timpul efectuării cercetărilor, poliţiştii au mai descoperit un furt, comis în dauna unei case de vacanţă de pe raza localităţii Remeţii de pe Someş, faptă nereclamată. În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

 Identificare suspecţi de furt comis pe raza unui localnic din Coruia

Ieri, 24 ianuarie, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Groşi, i-au identificat pe suspecţii unui furt din locuinţă comis în data de 18 ianuarie. Un pensionar din localitatea Coruia, a sesizat la poliţie faptul că, în după-amiaza zilei de miercuri, 18 ianuarie, la locuinţa sa s-au prezentat trei persoane, care i-au cerut informaţii despre un posibil loc de stână pentru oile lor. Persoanele necunoscute au fost invitate în casă unde s-au purtat discuţii cu bărbatul de 69 de ani, proprietarul locuinţei. După plecarea musafirilor însă, gazda a constatat faptul că, profitând de neatenţia sa, dint-o borsetă aflată pe masă i-a fost sustrasă suma de 1.000 lei. De asemenea, dispăruse şi un ceas de mână care se afla pe masă. Au început imediat cercetările şi, în colaborare cu poliţiştii de la posturile comunale Săcălăşeni şi Coaş s-a reuşit identificarea celor trei hoţi. Aceştia sunt: Dănuţ C., de 24 ani, din Bozînta Mică, Florin B., de 21 ani şi Claudiu B., de 21 de ani, din Remetea Chioarului. Prejudiciul a fost recuperat parţial. Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA