spot_img
AcasăActualitateSocialHOȚI DE MICI - La 8 ani, un copil din Baia Mare...

HOȚI DE MICI – La 8 ani, un copil din Baia Mare făcea parte dintr-o gașcă de spărgători

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

Bănuiţi de tâlhărie prinşi şi reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii băimăreni au identificat doi tineri care sunt bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Ei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. În dimineaţa zilei de 16 mai a.c., un băimărean a sesizat poliţia că a fost victima unei tâlhării. El a declarat că, în jurul orei 01.40, în timp ce se afla pe o bancă din parcul ,,Dacia” din municipiul Baia Mare, a fost abordat de două persoane care, prin violenţă, i-au sustras telefonul mobil. Prejudiciul cauzat este în valoare de 1.750 de lei. Cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea a doi bănuiţi. Aceştia, ambii băimăreni în vârstă de 20 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Hoţi de mici!

Şase minori, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 16 ani, la data de 07 mai a.c. au omis două  furturi cu un prejudiciu de 8.400 de lei. În 07 mai, între orele 16.00 – 17.50, profitând de faptul că uşa de acces într-un imobil situat pe strada Horea din Baia Mare era deschisă şi că proprietara dormea, au pătruns în interior, de unde au sustras un laptop, un portofel cu 70 de euro şi 800 de lei, două telefoane mobile şi 1.000 de euro. A doua zi, au pătruns în acelaşi imobil de unde au furat un televizor LCD şi o tableta în valoare totală de 1.400 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea a 70% din prejudiciu. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

A profitat că bicicletele erau neasigurate şi le-a furat

Poliţiştii Biroului de Investigarea Criminalităţii au identificat ieri, 25 mai, un tânăr bănuit de furtul a patru biciclete de pe raza municipiului Baia Mare. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1 650 de lei. În perioada 18 – 20 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de comiterea a patru furturi de biciclete pe raza municipiului Baia Mare. Sustragerea bicicletelor a fost facilitată de faptul că proprietarii le-au lăsat neasigurate în faţa unor imobile pe de străzile George Bilaşcu, Victoriei, bulevardul Bucureşti şi zona pieţei Albina. Furturile au fost comise în intervalul orar 11.00 – 12.30. Poliţiştii au recuperat 20% din prejudiciu şi continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri legale.

Băimărean condamnat pentru evaziune fiscală

Ieri, 25 mai, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat un bărbat de 47 de ani din Baia Mare ce era condamnat  pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală. Pe numele acestuia, instanţa a emis la data de 20 mai a.c. mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi patru luni. Băimăreanul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA