AcasăActualitateSocialHOTI DE MESERIE: Bănuiţi de furt prinşi de poliţiştii din Târgu Lăpuş...

HOTI DE MESERIE: Bănuiţi de furt prinşi de poliţiştii din Târgu Lăpuş şi Seini

DISTRIBUIȚI

În urma măsurilor întreprinse şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea a doi bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat într-un caz şi furt în celălalt. În dimineaţa zilei de 21 martie, un bărbat din oraşul Târgu Lăpuş a sesizat poliţia că, în noaptea anterioară, persoane necunoscute au spart geamul portierei stânga a autocamionului său, parcat pe strada Liviu Rebreanu din localitate, şi din cabină au furat documentele vehiculului. Poliţiştii au dat dovadă de operativitate şi, în scurt timp, au identificat un bărbat de 59 de ani din Târgu Lăpuş, bănuit de comiterea furtului. De la acesta poliţiştii au recuperat documentele sustrase.

La Seini, poliţiştii au identificat un bărbat de 34 de ani din localitate care este suspectat că a comis un furt dintr-o locuinţă. Acesta, în 16 martie a.c., între orele 08.00 – 09.00, a profitat de faptul că uşa de acces într-o locuinţă era închisă dar neasigurată iar proprietara se afla în grădină şi a sustras dintr-o încăpere 3.200 de lei. De asemenea, pe timpul desfăşurării activităţilor de cercetare, poliţiştii au stabilit că bănuitul are antecedente penale, tot pentru comiterea infracţiunii de furt. El a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Acţiune silvică la Vişeu de Sus şi Moisei

Pentru protejarea fondului forestier prin prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii din Vişeu de Sus, împreună cu cei din Moisei, au desfăşurat ieri o acţiune. Ei au verificat 10 mijloace de transport şi, pentru neregulile constatate, au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei. Totodată, poliţiştii au confiscat peste 13 mc material lemnos pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA