AcasăActualitateSocialHOŢI ADOLESCENŢI - Cinci adolescenţi din Câmplung la Tisa şi Coştiui anchetaţi...

HOŢI ADOLESCENŢI – Cinci adolescenţi din Câmplung la Tisa şi Coştiui anchetaţi de poliţie pentru furt calificat. Borşean arestat pentru furt în Italia

DISTRIBUIȚI

În data de 14.12.2011, ora 07,45, Secţia 6 de Poliţie Rurală – Sighetu Marmaţiei a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, despre faptul că, dintr-o societate comercială de pe raza localităţii Câmpulung la Tisa s-au sustras bunuri şi bani. În noaptea de 13/14 decembrie, persoane necunoscute au pătruns în interiorul unui bar din Câmpulung la Tisa, de unde au furat mai multe pachete de ţigări şi suma de 1.800 lei. În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii i-au identificat pe suspecţii de furt. Aceştia sunt trei tineri, cu vârste între 16 şi 19 ani, toţi din Câmpulung la Tisa. A fost recuperată o parte din sumă precum şi întreaga cantitate de ţigarete. Cercetările continuă faţă de cei trei, care se află în stare de libertate şi faţă de care s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Doi adolescenţi identificaţi de către poliţişti la câteva ore după ce au furat componente electronice dintr-o locuinţă

 Secţia 6 de Poliţie rurală – Sighetu Marmaţiei a fost sesizată ieri după amiază, ora 16,10 de o localnică din comuna Rona de Sus, sat Costiui depsre faptul că a fost victima unui furt. Miercuri, 14 decembrie, între orele 8,00 – 15,00, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa Ilenei R., din Coştiui, de unde au sustras aparatură electronică şi o unitate centrală, în valoare totală de 1.300 lei. În scurt timp poliţiştii au identificat suspecţii de furt. Este vorba de doi băieţi, de 16 şi 14 ani, din aceeaşi localitate, de la care au fost recuperate bunurile şi înapoiate părţii vătămate. Cei doi vor fi cercetaţi pentru fapta comisă (furt calificat) în stare de libertate.

 

Mandat European de Arestare executat la Borşa

Ieri, 14.12.2011 poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe Dănuţ G., de 37 de ani, din Borşa. Pe numele acestuia, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare. Cel în cauză era urmărit pentru comiterea unor infracţiuni de furt pe teritoriul italian, în cursul anului 2008. El va fi prezentat Curţii de Apel Cluj care va dispune în consecinţă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA