AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 15 SEPTEMBRIE - Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE – Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE Berbec. Colaborările pe care le începeti azi se vor dovedi fructuoase și stabile. Sunt posibile divergente cu partenerul de viață.


Taur
Simțiți sentimente contradictorii în legatură cu apropierea de cineva.Curajul nu strică niciodata, așa că iesiți din starea de reticență.

Gemeni
Sunteti bine dispus și luați decizii inspirate.O noutate surprinzătoare o să vă distragă atenția de la muncă.

Rac
Munciți mult să redresați ceva în relația de cuplu.Să nu vă pară rău, căci investiția în capital sentimental este cea de care aveți nevoie.

Leu
S-ar putea sa aveți mici probleme de sănătate. Este ceva trecator, așa că nu va faceti griji. Nu ar strica să faceți un set de analize.

Fecioară
Intenționați să începeți o activitate nouă, dar vă lipsește simţul practic. Ar fi de preferat să mai așteptați. Perioada următoare nu este favorabilă.

Balanță
Niște bârfe vă scot din apatie și vă arată că nu stiați chiar totul despre persoane foarte apropiate. Rămâneți un simplu spectator.

Scorpion
Va sfătuim să nu faceți investiții, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relațiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

Săgetător
Veți avea o zi destul de agitată,cu solicitari neprevazute în ultimul moment. Nu vă pierdeți cumpătul și nu încercați să rezolvați totul.

Capricorn
Azi sunteți deficitari cu simțul practic. Sfaturile unui prieten cu experiență vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă.

Vărsător
Apar vești bune de la o persoana cu care de mult timp duceți muncă de lămurire să vă accepte punctul de vedere.

Pești
Intuiția vă conduce spre o concluzie justă într-o problemă sentimentală. În consecință actionați cu hotărâre,căci veți avea câstig de cauză.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA