AcasăActualitateSocialHOROSCOP – Vezi ce îți prezic astrele pentru astăzi, 28 august 2017

HOROSCOP – Vezi ce îți prezic astrele pentru astăzi, 28 august 2017

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP  Configurația astrală de azi ar putea să inducă o sensibilitate exagerată. De asemenea, această configurație poate să cauzeze o diminuare a simțului practic și a capacității de analiză. Prin urmare, se recomanda amânarea tuturor deciziilor importante, a negocierilor și a planurilor privind investițiile pe termen lung, scrie eastrolog.ro.

Berbec

Este o zi agitată, iar din această agitație nu poate ieși nimic bun, pentru că nu îți permite să te și concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

Taur

Ai multe nemulțumiri, dar nu ți le poate rezolva nimeni cum vrei tu, la grămadă. Poate luându-le pe rând, una câte una, și căutând soluții cu calm și răbdare, vei reuși să te eliberezi de ele.

Gemeni

Este posibil să fii nemulțumit de propria activitate profesională. Aceasta nu este decât o reacție exagerată la criticile pe care le-ai auzit în ultima vreme.

Rac

Ești ca un om care are de toate, dar care stă tot timpul pe gânduri din cauză că are impresia că îi lipsește ceva. E drept că îți lipsește ceva esențial, dar nu vei obține acest lucru dacă nu te pui pe treabă.

Leu

Ceva din trecut, o problemă de familie, nu-ți dă pace. Este vorba despre o situație încurcată asupra căreia ți-a fost atrasă atenția de mai multe ori, dar pe care ai preferat s-o ignori.

Fecioară

Acorzi prea multă atenție unor persoane din anturaj care, probabil, nu au altceva mai bun de făcut decât să se ocupe de viața altora. Nu este o influență bună.

Balanță

Ți-ar prinde bine să protejezi armonia, prin toate mijloacele pe care le cunoști. Doar așa vei avea de câștigat, mai ales în relațiile importante.

Scorpion

Acumulezi motive de revoltă și de conflict și le ții bine, nu renunți la ele, de parcă ar fi vreo avuție. Te consumi degeaba și îți strici relațiile cu apropiații, pe acest fond negativ.

Săgetător

Optimismul tău bine dozat te poate proteja de multe probleme, inclusiv de influența negativă a unor persoane din anturaj care se amestecă în lucruri pe care nu le cunosc.

Capricorn

Se pare că mai ai multe de învățat de la prietenii mai vechi, pe care i-ai desconsiderat la un moment dat. Ar fi de dorit, pentru binele tuturor, să fii ceva mai deschis față de ei.

Vărsător

Dacă vei reuși să dai o orientare pozitivă nemulțumirilor profesionale, vei putea să ții la distanță persoanele care nu au o părere prea bună despre tine.

Pești

Poți ajunge cu gândul oricât de departe dorești, dar ai nevoie și de ordine, de stabilirea unor etape clare de evoluție, ca să știi ce ai de făcut azi, mâine sau poimâine.

 

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA