AcasăLifestyleMondenHOROSCOP - Predicţiile astrologilor pentru 11 octombrie 2016

HOROSCOP – Predicţiile astrologilor pentru 11 octombrie 2016

spot_img

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP Scorpionul va fi dezamăgit în iubire în această zi.  Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 11 octombrie 2016, în funcţie de zodia ta.

HOROSCOP Berbec. Talentul tău în domeniul comunicării este recunoscut şi apreciat de toată lumea.

Nimeni nu te întrece în discuţii şi te implici cu aplomb în conversaţii. Oamenii cu care ai ocazia de a te întâlni azi te vor înconjura cu multă simpatie şi cu interes total.

Spune ce ai de spus, pentru că multe din informaţiile pe care le transmiţi – chiar dacă nu e momentul celor mai profunde conversaţii – vor fi utile altora.

Că e o urare spusă din inimă, o idee strălucită transmisă la momentul cel mai potrivit sau o veste bună pe care abia acum o transmiţi lumii, vezi reacţii deosebite la cei care te ascultă. Prin ceea ce zici, arăţi cât de mult îţi pasă de ceilalţi!

Taur. Pentru unii, ziua are un conţinut uşor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenţa ta le poate aduce fericire.

Adu-ţi aminte şi de cei care crezi că ar avea azi nevoie de compania ta pentru că tu le faci bine. Găseşti cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găseşti uşor gestul cel mai compatibil cu dorinţele lor. Deci vei fi fericit doar pentru că vei reuşi să alungi tristeţea din ochii cuiva drag.

Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă sau care se simte singură, treci pe la ei sau dă-le un telefon. Vei câştiga recunoştinţa şi dragostea lor.

Gemeni. Nu porni ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încearcă azi să eviţi acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie.

Ai să vezi că se rearanjează totul în viaţa ta dacă ocoleşti negaţiile în tot ce ai de spus şi clădeşti noi planuri într-o notă pozitivă.

Priveşte spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante. Vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment. Tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

Rac. Azi eşti un pic mai diferit decât restul lumii, dai dovadă de o originalitate de multe ori greu de înţeles, poate pentru că eşti un excentric, un avangardist, un rebel în multe privinţe, dar vei vedea că, aşa ciudat cum eşti, multă lume depinde de deciziile tale.

Unii s-au săturat de rutină, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile şi te privesc azi că pe eroul lor salvator.

citește și COMERCIANȚII, VIZAȚI – Verificări ale polițiștilor maramureșeni în Baia Mare și Sighet

Tu le arăţi altă cale decât tot ce au încercat ei înainte şi, deşi pare complet ciudată şi riscantă pentru ei, te vor urmă cu încredere deplină, că şi cum tu eşti ieşirea lor din banal.

 

Leu. Dacă vezi că lucrurile nu se repara dacă mergi pe aceeaşi linie că înainte, e semn că ai epuizat toate metodele şi ar fi bine să te gândeşti la o nouă viziune.

E vremea unei atitudini noi în faţă vechiului, pentru că lumea evoluează, metodele se actualizează, şi nu e bine să rămâi blocat în chestiuni pe care le ştii demult, dar nu mai sunt valabile.

Recunoaşte că nici ţie nu-ţi mai place varianta veche pe care o tot pui în aplicare cu încăpăţânare, deci, vrei, nu vrei, trebuie să preiei din mers altă idee.

Că să ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informaţiilor, pentru că cele pe care te-ai bazat sunt demodate şi ţi-au demonstrat deja că sunt depăşite.

Fecioara. Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoţiile acestei zile.

Le simţi mai speciale, parcă ar vrea ceva să te anunţe sau să te avertizeze, deci ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului tău.

Resimţi un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special pentru ţine, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ai, ce ţi se întâmplă. E un sentiment ciudat, nou pentru ţine, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine spre ţine valuri-valuri prin tot ce vezi în jurul tău.

Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul.

Balanţă. Fiecare problema are o soluţie, că atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile la nivel teoretic.

E vremea să pui mâna pe unelte şi să faci ceva concret, pentru că depăşirea unui impas ţine de acţiune, nu doar de vis sau intenţie.

Ceea ce începi azi poate avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te ţine pe loc, nici nu e un capăt de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic?

Nu-i nimic: ia o decizie fermă şi treci la etapă următoare!
Scorpion. Simţi o mare apăsare pe inima din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii.

Nu stă să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.

Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva, poate la fel de bun. Dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai.
Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de ţine să accepţi ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Săgetător. Unii îşi folosesc autoritatea în orice împrejurare. Chiar şi în cele mai banale acţiuni. Deci să nu te mire că se mişcă în jurul tău nervi descătuşaţi.

Unii nu-şi dau seama cât de agresivi pot fi. De aceea tu trebuie să dai primul dovadă de toleranţă şi un dram de indiferenţă când dai piept cu astfel de oameni. Unii nu ştiu altceva decât s-o facă pe durii, fără să-şi dea seama că agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur.

Trebuie să te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.

Capricorn. Nu a mai rămas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru ţine, iar acest gol rămas în urmă te debusolează.

Încă nu te poţi elibera de ceea ce ai avut iar acum, că nu mai e nimic, nu ştii de ce să te agăţi.

Încearcă să nu rămâi cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fosta relaţie care nu mai există, de vremuri bune care s-au scurs demult.

Revino în prezent şi concentrează-te pe ceea ce poţi face de acum înainte. Deoarece nu mai ai cum să readuci la lumina ceva demult încheiat sau pierdut.

Ce a fost a fost, acceptă situaţia şi rupe-te de trecut, pentru că, recunoaşte şi tu, nu mai poţi avea ce era atunci.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA