AcasăLifestyleMondenHOROSCOP - Ce-ţi rezervă luna iulie din punct de vedere amoros

HOROSCOP – Ce-ţi rezervă luna iulie din punct de vedere amoros

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP. Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere amoros în luna iulie 2016.

Berbec

Viața amoroasă a Berbecului va cunoaște îmbunătățiri substanțiale în luna iulie. Berbecii singuri pot avea multe oportunități de întâlniri romantice din care să ia naștere idile pasionale. Nativii zodiei aflați în relații de cuplu pot avea parte de noi începuturi. Nu sunt excluse nici certurile cu persoana iubită, așa că este recomandată puțină diplomație.

Taur

Luna iulie pentru Tauri poate aduce noi întâlniri amoroase din care pot rezulta relații de lungă durată solide. Pentru Taurii aflați deja în relații de cuplu se preconizează cereri în căsătorie sau venirea pe lume a unui bebeluș.

Gemeni

Gemenii au un apetit sexual ridicat în luna iulie. Unii nativi ai zodiei pot traversa momente confuze în care să nu știe dacă să continue o relație sau nu. Mai pot apărea reproșuri din partea partenerului de cuplu pe motiv că nu primește suficientă atenție.

Rac

Racii pot trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere amoros. Pot apărea dispute aprinse în cuplu care să ducă la ruperea relației. Este recomandată puțină diplomație. Atenție, pot apărea impulsuri agresive pe care să le regreți ulterior.

Leu

Leii pot avea parte de experiențe de neuitat în luna iulie. Nu sunt excluse călătorii în care nativii zodiei să îmbine cu succes afacerile cu plăcerea. În unele cupluri pot apărea câteva discuții aprinse în legătură cu atenția pe care și-o acordă reciproc partenerii.

Fecioară

Fecioarele trec printr-o perioadă agitată și confuză când vine vorba despre dragoste și sex. Este indicat să eviți deciziile pe termen lung în ceea ce privește viața de familie. Fecioarelor singure le este recomandată prudența în alegerea unui potențial partener de cuplu.

 

Continuarea Aici

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA