Acasă Lifestyle Monden HOROSCOP - Află ce-ţi rezervă astrele în anul 2017 la capitolul sănătate

HOROSCOP – Află ce-ţi rezervă astrele în anul 2017 la capitolul sănătate

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP Berbec. Te poţi simţi mai obosit în 2017 decât până acum şi este recomandat să dormi mai mult. Asigura-te că faci mai multă mişcare pentru a evita durerile musculare şi anchilozările.

HOROSCOP Nu te stresa şi ia fiecare zi aşa cum vine. Soluţiile la diversele probleme vor apărea mai repede dacă gândeşti limpede,, scrie Sfatul Părinţilor.

 

Taur. Dieta îţi va dicta sănătatea în 2017.

Dacă mănânci sănătos, vei fi suficient de puternic pentru a face faţă oricăror provocări ar putea apărea. Atenţie, o dietă inconsistentă poate să îţi epuizeze energia. Atenţie şi la somn, căci lipsa lui pare să devină o obişnuinţă în 2017.

Gemeni. Ai o sănătate de fier în 2017.

Doar răcelile banale îţi pot da câteva bătăi de cap. Dar asta nu înseamnă că ai voie să te neglijezi. Preţuieşte-ţi sănătatea! Dormi cât poţi de mult, mănâncă sănătos şi ocupă-te de starea mentală.

Rac. Starea de spirit este bună, însă ar trebui să acorzi puţin mai multă atenţie şi stării de sănătate a organismului.

Fă mai multă mişcare pentru a-ţi menţine corpul antrenat şi a avea mai multă energie. Nu-ţi lasă organismul să între în letargie.

Leu. Nivelul energiei fluctuează în acest an.

Îl poţi păstra în parametri optimi cu ajutorul exerciţiilor fizice. Nu neglija nici starea de spirit, căci ea dictează totul. Ascultă-ţi corpul! Dacă te simţi epuizat, nu-l forţa! Dieta zilnică ar trebui să cuprindă alimente care îmbunătăţesc metabolismul.

Fecioară. Un an destul de stresant, în care ar trebui să acorzi mai multă atenţie nivelului energiei.

Asigură-te că mănânci sănătos şi că te odihneşti suficient de mult. Fii bun cu ceilalţi şi înconjoară-te de vibraţii pozitive. Yoga îţi poate fi de folos.

Balanţă. Foloseşte-ţi cu măsură energia. Nu te epuiza cu exerciţii fizice dificile.

Că să ai o stare mentală optimă, rezervă-ţi mai mult timp pentru prieteni şi hobby-uri. Evita dulciurile şi tot ce înseamnă junk food.

Scorpion. Un an în care energia este la cote maxime.

Sunt recomandate exerciţiile fizice, dar şi cele care să-ţi ridice starea de spirit. Vei avea un an bun, însă cu multă muncă şi ai nevoie şi de relaxare pentru a te echilibra.

Săgetător. Un an excelent din punct de vedere fizic şi mental.

Este recomandat să faci mişcare, însă să nu-ţi forţezi corpul, căci pot apărea accidentări. Fii atent şi la dietă că să te menţii în formă. N-ar strica să înveţi şi nişte tehnici de relaxare pentru momentele în care vei fi mai stresat.

Capricorn. Sănătatea pare a fi un roller-coaster în 2017.

Nu vor fi urcuşuri sau coborâşuri abrupte, însă suficient de mari cât să fie notabile. Nivelul energiei va fi fluctuant şi este nevoie de odihnă că să nu te simţi epuizat. Poţi lua şi în greutate din cauza stresului, însă kilogramele în plus pot fi ţinute sub control cu ajutorul alimentaţiei sănătoase.

Vărsător. Dacă de obicei te bucurai de o energie debordantă, în 2017 nu mai e cazul.

Ai grijă la sănătate şi nu te forţa mai mult decât îţi permite corpul. Axează-te pe exerciţii fizice relaxante, hrăneşte-te corespunzător şi odihneşte-te suficient.

Peşti. Va fi un an dinamic, plin de energie.

Vei avea puterea să duci la capăt orice proiect începi, însă este recomandat să ţii sub control nivelul stresului. Încearcă muzică de relaxare ca să-ţi păstrezi mintea liniştită.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile de pe Valea Izei

Candidații Coaliției pentru Maramureș pentru primăriile de pe Valea Izei au fost lansați în cursa pentru alegerile locale care vor avea loc duminică, 27...

Necesitatea de a fora puțuri

În clădirile suburbane, care sunt situate la o distanță mare de sistemele centralizate, problema alimentării cu apă de consum este acută. Totuși, utilizarea surselor...

DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ MARAMUREȘEANĂ – Doctorul Ion Blăjan s-a stins din viață

Lumea medicală și întreaga comunitate maramureșeană au suferit o mare pierdere prin trecerea la cele veșnice a celui care a fost dr. Ion Blăjan....

Florea Poienar cere votul botizenilor pentru un nou mandat în fruntea comunei Botiza

La finalul săptămânii trecute, reprezentanții Coaliției pentru Maramureș au ajuns în Botiza pentru a lansa candidatura pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Botiza...

“VACANȚĂ” FORȚATĂ – Doi băimăreni și doi sigheteni, băgați în închisoare

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de...