AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 6 OCTOMBRIE - Leii sunt plini de energie, iar Fecioarele au...

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE – Leii sunt plini de energie, iar Fecioarele au multe idei

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE  Berbec. Fantezii şi dorinţe nerealizabile îţi trec prin minte şi îţi distrag atenţia şi energia de la lucrurile importante. O sa conştientizezi că ai mers prea departe, mult prea repede.  

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE  Taur. Te trezeşti cu sentimentul că nu ai făcut nimic productiv şi că ai urmărit nişte himere. Renunţă la ambiţiile care nu au nicio legătură cu nevoile actuale.

Gemeni. Cu toate că îţi este foarte clar în minte care sunt scopurile pentru care lupţi, tot nu ştii să elaborezi o strategie care să ducă la îndeplinirea lor. Timpul le va rezolva pe toate.

Rac. Renunţi la măsurile de precauţie şi siguranţă şi îţi urmăreşti visurile fără nicio reţinere. Din această cauză, simţi că nu eşti apreciat la locul de de muncă şi de superiori.

Leu. Eşti plin de energie şi debordezi de entuziasm, iar atitudinea ta pozitivă va însenina şi feţele celor din jurul tău. O întâlnire neaşteptată poate apărea în cursul serii.

Fecioară. Ai atât de multe idei bune încât nu poţi să decizi pe care să le urmezi şi la care să renunţi. Fă o listă cu argumente pro şi contra pentru fiecare în parte, ca să-ţi fie mai uşor.

Balanţă. Dacă ai aşteptări prea mari, s-ar putea ca încrederea în tine să fie afectată. Eşti atras în capcana fricii de a fi luat decizii greşite. În acest fel nu vei ajunge la nicio concluzie.

Citeşte şi START LA SUBVENȚII – Băimărenii îşi pot depune dosarele pentru ajutorul de încălzire

Scorpion. Din fericire, eşti adeptul schimbării atunci când vezi că lucurile nu merg în direcţia dorită. Vii cu soluţii mai eficiente şi vrei să scapi de situaţiile stânjenitoare cât mai rapid.

Săgetător. Reacţionezi impulsiv şi iei o alegere greşită azi. Totuşi, poţi îndrepta lucrurile dacă vrei cu adevărat asta şi dacă nu vei complica situaţia mai mult decât este deja.

Capricorn. Oricât ai încerca să faci asta, nu te vei menţine calm pentru prea mult timp. Simţi că toţi pun presiune pe tine şi că toate sarcinile sunt puse în cârca ta, iar asta îţi pune capac.

Vărsător. Nu-ţi mai pierde vremea cu lucruri inutile şi nu-ţi mai investi energia în activităţi care te fac nefericit. Ia o pauză până îţi regăseşti echilibrul şi liniştea de care ai nevoie.

Peşti. Eşti tranşant când vine vorba de punctualitate şi poţi pleca de la o întâlnire dacă persoana sau persoanele cu care trebuie să te vezi vor întârzia. Ai grijă să nu exagerezi.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA