AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 23 DECEMBRIE - Întorsături de situaţie şi surprize pentru toate zodiile

HOROSCOP 23 DECEMBRIE – Întorsături de situaţie şi surprize pentru toate zodiile

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 23 DECEMBRIE Zi excelenţă pentru Gemeni, nativii zodiei Scorpion ating culmile succesului, iar Vărsătorii fac o descoperire interesantă.

BERBEC. Deşi este ultima zi lucrătoare a săptămânii sunteţi plini de energie şi dornici de muncă. Colegii nu înţeleg de unde aveţi atâta poftă de viaţă.

TAUR. Ziua începe foarte bine, cu o veste primită de la cineva foarte drag. Se anunţă o vizită ce o să va facă foarte mare plăcere.

GEMENI. Succesul obţinut în ultimele zile va oferă încredere în forţele voastre şi realizaţi cât sunteţi de importanţi în vieţile celor din jur.

RAC. Partenerul de viaţă va acaparează cu gesturi tandre şi declaraţii de iubire. Va vor prinde bine aceste clipe în compania să şi va vor umple de energie, scrie Radio Bucureşti.

LEU. Va răsfăţaţi astăzi şi chiar o să va cumpăraţi ceva ce va doreaţi de multe vreme. A venit momentul să investiţi şi în voi.

FECIOARA. Simţiţi nevoia să evadaţi şi plănuiţi o ieşire din oraş. O să va facă tare bine această plecare chiar dacă va fi doar pentru câteva ore.

BALANŢA. Situaţia voastră financiară depinde foarte mult de ceea ce se va întâmplă astăzi. Fiţi calmi şi stăpâni pe voi şi astfel va asiguraţi că totul va merge că la carte.

SCORPION. Atingeţi culmile succesului, dar nu la locul de muncă, ci în viaţă de familie. Nu va pierdeţi timpul astăzi cu discuţii inutile.

SĂGETĂTOR. Îndrăzniţi să faceţi o schimbare destul de mare în privinţa înfăţişării şi aşteptaţi reacţii. Ele vor fi mult mai bune decât v-aţi fi aşteptat.

CAPRICORN. Prindeţi curaj şi faceţi unele lucruri de care până acum v-aţi ferit. Partenerul de viaţă va fi surprins de ambiţia de care daţi dovadă atunci când aveţi un scop.

VĂRSĂTOR. Faceţi o descoperire interesantă şi nu va puteţi abţine să nu le spuneţi şi celor din jur. Vorba umblă repede, aşa că la sfârşitul zile veţi primi o mulţime de felicitări.

PEŞTI. Rezolvaţi o problema mai veche ce devenise o greutate pe umerii familiei. Va simţiţi uşuraţi şi chiar plănuiţi să ieşiţi în oraş pentru a sărbători.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA