AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 12 FEBRUARIE 2017 - Scorpionii se confruntă cu probleme din trecut

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2017 – Scorpionii se confruntă cu probleme din trecut

DISTRIBUIȚI

Berbec

Tu ştii cel mai bine că dorinţele tale se împlinesc, dar nu din senin, ci doar dacă pui mâna să le construieşti singur. Deţii toate instrumentele necesare în acest sens: şi putere de muncă, şi ambiţie, şi răbdare, şi inspiraţie, deci trebuie doar să alegi momentul să dai startul unui noi proiect care va duce, în final, la o altă dorinţa împlinită pe lista ta.

Taur

Ştiai că ai talente muzicale? Dacă da, încearcă să le foloseşti mai des în activitatea ta de zi cu zi, dacă nu performand neapărat în acest domeniu, atunci măcar însoţindu-ţi toate acţiunile de un fond muzical adecvat. De fapt, nu muzică în sine are acum o conotaţie specială pentru ţine, ci mai mult versurile cântecelor, că atare ascultă cu mai mare atenţie textele!

Gemeni

Deşi tu eşti, de regulă, un mare visător, azi deţii şi toate instrumentele să construieşti ceea ce visezi. Eşti ca un arhitect care creează planurile în cele mai mici detalii, dar după aceea pune şi mâna pe unelte că să pună în aplicare ce a gândit.

Rac

Cu alte ocazii te-ai fi comportat ceva mai lejer decât acum, când ai mereu impresia că eşti obligat de împrejurări defavorabile să te mişti doar cum ţi se spune. Libertatea ta de acţiune este mult diminuată de prezenţa unor limite sau a unei autorităţi superioare care trasează principalele direcţii de evoluţie.

Leu

Fă o pauză din ritmul alert în care eşti prins, pentru că, momentan, eşti demoralizat şi demotivat. Te simţi vinovat pentru cine ştie ce greşeală, deşi nu ai merită să te priveşti atât de sever. Înainte de a duce mai departe ce ai început, caută să-ţi ierţi propriile erori, să repari ceea ce te nemulţumeşte, pentru că stă în puterea ta să faci asta.

Fecioară

Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune.

Balanţă

Eşti mulţumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieşit din comun, dar această normalitate e binevenită. Tratează orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveşte în calea ta că pe ceva absolut firesc în evoluţia ta spre succes, nu-i da mai multă importantă decât merită.

Scorpion

Ai o relaţie cu totul aparte cu trecutul, de parcă de acolo ţi-ai extrage toată energia, dar de dată această trecutul e mai degrabă o povara, un blocaj, decât o sursă de energie pozitivă, de aceea e nevoie uneori şi de uitare.

Săgetător

Te preocupă mult viitorul profesional şi iei de pe acum unele măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta la serviciu sau la profesiunea ta privită în perspectiva mai îndepărtată.

Capricorn

Primeşti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tău, de parcă era exact răspunsul de care aveai nevoie urgenţă. Totul poate reveni acum la normal, pentru că stresul aşteptării dispare odată cu acea ştire care soseşte, deci te poţi relaxa şi tu, după ce ai stat o vreme că pe jăratec, în aşteptare.

Vărsător

Ai o presimţire ciudată că ceva nu tocmai plăcut urmează să se întâmple. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevăratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va ţine de cuvânt în cele din urmă.

Peşti

Chiar dacă te afli într-un spaţiu în care planează unele motive de tristeţe, încearcă să nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar aşa vei rămâne detaşat şi neafectat, pentru că ceilalţi abia aşteaptă o ureche proaspătă care să le asculte problemele şi un umăr de plâns, încât te vor monopoliză imediat.

sursa

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA