AcasăLifestyleMondenHOROSCOP 11 MARTIE - Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

HOROSCOP 11 MARTIE – Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

DISTRIBUIȚI

HOROSCOP 11 MARTIE O zi spectaculoasă pentru multe zodii. Leul câştigă un munte de bani cu un pariu, Săgetătorul e sedus de o domnişoară devastatoare, iar Racul e scos dintr-o moştenire.

Berbec

Ar trebui să se concentreze asupra corpului său. Nu uitați că primăvara a început în forţă, începe sezonul răcelilor şi trebuie să vă întăriți imunitatea.

V-aţi simţit puţin rău în ultima perioadă, aşa că trebuie să luaţi măsuri. Încercați să vă maximizați dieta, inclusiv feluri de mâncare cu legume și fructe proaspete.

Taur

Astăzi, Taurul nu se va putea concentra asupra problemelor sale din cauza problemelor unui prieten apropiat. Când te cheamă să ajuţi, te grăbești la el fără să te uiți înapoi.

În același timp, familia dvs. este lăsată să rezolve singură unele probleme majore ale gospodăriei, fără dvs.

Când vă întoarceți acasă, familia o să vă bată la cap şi o să vă reproşeze că n-aţi rezolvat ce aţi promis, însă nu vă lăsaţi întristat.

Gemeni

Gemenii în această zi vor câştiga o bătălie grozavă. Te vei regăsi la un eveniment public, unde preferi să vorbești despre ceva distractiv, să nu relaționezi cu munca.

În consecință, unul dintre participanți va sugera că poate n-ar fi trebuit să veniţi, dacă nu aveaţi chef şi o să spună asta cu voce tare. Nu intraţi în joc, încearcă să vă provoace să spuneţi sau să faceţi o prostie. Cel mai bine e să vă îmbrăcaţi şi să plecaţi fără un cuvânt.

Rac

Astăzi Racul primeşte o vizită surpriză a unei rude îndepărtate, care vă va cere o mulțime de favoruri foarte mari și nu veți fi capabil să acceptați astfel de cereri.

Ruda respectivă o să plece foarte repede, însă se va răzbuna. Puțin mai târziu, veți primi vestea că această persoană în vârstă v-a îndepărtat de la suflet și nu intenționează să vă includă într-un document important. Veți avea doar un singur lucru de făcut .

Acceptați situaţia, pentru că nu puteţi face absolut nimic pentru ea, nici dacă vreţi. De fapt, este doar un pretext ale persoanei respective să vă elimine din ecuaţie. Nu vă opuneţi, e destinul.

Leu

Leul astăzi își va exercita abilitățile creative, cu o miză formidabilă. Prezentaţi unor factori de decizie proiectul dvs. personal, care vă vor întreba cât de multă încredere aveţi că va funcţiona.

Veţi spune că sunteţi absolut sigur pe ce propuneţi, iar persoana respectivă vă va proune să faceţi un pariu, unul mare.

Acceptaţi pariul şi plusaţi cu ceva, cu orice. Veţi câştiga fluierând o sumă uriaşă de bani, plus o promovare, zero risc.

Fecioară

Fecioara va experimenta o mulțime de probleme legate de amenajarea spațiului în care locuiţi.

Planuiți să refaceți interiorul, dar viziunea dvs. asupra noului decor va fi foarte diferită de cea a partenerului dvs. Veți petrece mai multe ore discutând această problemă de principiu și, în final, fiecare dintre voi va fi de acord să faceți concesii.

Această creativitate colectivă va aduce un rezultat uimitor, pe care fiecare dintre voi îl veți mulțumi.

Balanţă

Balanţei în această zi îi este recomandat să nu oprească zborul imaginației sale sălbatice. Tot ceea ce este atras de imaginația ta prinde viaţă şi devine un pasaj în nou capitol al cărţii tale.

Tot ce trebuie să faceți este să uitați de alte lucruri și să vă perfecționați cu atenție tot ceea ce se naște în imaginația voastră. Astfel, creați o capodoperă literară unică sau o compoziție muzicală ingenioasă.

 Scorpion

Scorpionii în 11 martie 2018 vor avea parte de cele mai calde amintiri. Veți petrece astăzi departe de casă, în compania unor oameni din copilăria dvs.

De asemenea, veţi reîntâlni acolo o persoană la care sunteți obișnuiți să vă gândiți ca la prima dvs. iubire. Tu și această persoană veți schimba un aspect semnificativ, după care poate începe un nou capitol al relației dvs. romantice.

Dacă aveți un partener, trebuie să le informați rapid despre ce sa întâmplat şi să îl faceţi să înţeleagă că atunci când inima cere şi vrea, dumneavoastră nu vă opuneţi.

Săgetător

Sagetatorul astăzi va fi cucerit de o fată foarte, foarte tânără. Indiferent cât de mult te opui şi încerci să-ţi spui că eşti prea bătrân pentru ea, diavolul de 18 ani frumos ca o zeiţă, care ţine morţiş să te aibă, te va avea. Vei trăi clipe de vis, pe care nu ştii cum să le înţelegi.

Nu pricepi cum de eşti atât de norocos şi habar nu ai dacă să te bucuri că s-a întâmplat sau să te întristezi cu gândul că o să se plictisească de tine.

Trebuie să mai ştii că cel mai bine e să ţii pentru tine această experienţă, oricât de tentantă de împărtăşit cu prietenii este.

Capricorn

Această zi nu va oferi nimic altceva decât plictiseală Capricornilor. Amintiți-vă că weekend-ul sa terminat, veți fi trist că mâine trebuie să mergeți din nou la serviciu. În loc să fii trist, încearcă să rezolvi problema.

Dacă această muncă te deranjează atât de mult, de ce să nu o schimbați cu ceva mai plăcut și pozitiv? Căutarea unei noi profesii este principala activitate pe care o puteți face astăzi. Sau, dacă nu sunteţi sigur, mai aşteptaţi.

Vărsător

Vărsătorul în aceasta zi este destinat sa primeasca dovezi de iubire. Partenerul dvs. va cheltui toate economiile pentru a vă cumpăra ceva care are un preţ enorm.

Mai târziu, veți afla că partenerul dvs. a cumpărat acest lucru pentru că ştia că vă doriţi foarte tare.

Apreciați acest lucru și faceți totul pentru ca partenerul vostru de viață să înțeleagă cât de mult prețuiești un astfel de devotament.

Peşti

Pestii în această zi vor fi surprinși de comportamentul unui vechi şi periculos adversar. El însuși va face primul pas spre împăcarea voastră, la care pur și simplu nu puteți răspunde cu agresivitate.

Ca rezultat, veţi accepta amândoi împăcarea, însă, cu toate acestea, bagajul emoțional rezultat din tot ceea ce s-a petrecut între voi nu vă face să vă simţiţi confortabil.

Subconstientul dumneavoastră va va da un semnal ca este vorba doar de un truc murdar. Fiţi foarte atent cu această persoană.

Sursa info Observator

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA