Acasă Lifestyle Monden HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2017 - Decizii importante pe plan profesional pentru acestă...

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2017 – Decizii importante pe plan profesional pentru acestă zodie

DISTRIBUIȚI

Sextilul Luna-Marte crește capacitatea de exprimare a emoțiilor, trăirilor și sentimentelor. La nivel macro, acest aspect astral sporește interesul societății față de seriozitatea și competență guvernanților. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor sociale și sentimentale.

BERBEC. Se pare că resimțiți o stare de nemulțumire și iritare și aveți tendința să va ieșiți ușor din fire. Este recomandat să faceți apel la stăpânirea de șine și să evitați reacțiile exagerate. În relația cu partenerul de viață ar fi bine să ocoliți subiectele delicate, care pot conduce la discuții aprinse.

TAUR. Este posibil ca astăzi să aveți un spirit critic ieșit din comun și o tendință de a exagera. După-amiază s-ar putea să începeți pregătirile pentru o călătorie în interes personal. Seara aveți ocazia să vă relaxați în compania unor persoane dragi.

GEMENI. În prima parte a zilei există riscul să vă dezamăgiți un prieten apropiat. Atenție: sunteți predispus la gafe! Astrologii vă sfătuiesc să nu îi căutați nod în papură partenerului de viață. Ar fi bine să ascultați sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine tot ce are de spus.

RAC. S-ar putea să fiți neliniştit din cauza unor dificultăți financiare trecătoare. Nu este cazul să vă faceți probleme. După-amiază este posibil ca o rudă apropiată să vă împrumute o sumă importantă sau să vă propună o colaborare de pe urma căreia puteți câștiga bine. Vă sfătuim să aveți răbdare și să vă ascultați intuiția.

LEU. Astăzi aveți tendința de a fi prea insistent, cu riscul de a deveni chiar sâcâitor. Este posibil ca o neînțelegere cu un prieten apropiat să vă pună pe gânduri. Vă pricepeți foarte bine să vă susțineți punctul de vedere, dar asta nu înseamnă că aveți dreptate chiar întotdeauna. Vă sfătuim să fiți calm și prudent, ca să evitați confruntările inutile.

FECIOARĂ. La locul de muncă sau în afaceri aveți tendința să acordați prea multă importanţă unor chestiuni relativ mărunte și să tensionați relațiile cu colegii sau cu partenerii. Dacă priviți lucrurile cu mai multă detașare, cresc șansele de a găsi o rezolvare eficientă. Ar fi bine să vă relaxați mai mult. Dacă aveți ocazia să ieșiți în aer liber împreună cu persoana iubită, astrologii vă recomandă să nu ezitați.

BALANȚĂ. Se întrevăd câteva drumuri scurte, în care reușiți să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare. Se pare că resimțiți o stare de nervozitate accentuată și sunteți tentat să exagerați. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu.

SCORPION. Este posibil să fiți irascibil și să nu reușiți să vă controlați nervozitatea. Există riscul să provocați discuții aprinse sau chiar certuri. Este recomandabil să va păstrați calmul și să evitați să discutați despre subiecte delicate. Seara ar fi bine să stați acasă, în mijlocul familiei.

SĂGETĂTOR. Aveți tendința să vă enervați din orice, cu riscul de a vă trezi în situații neplăcute. Vă recomandăm să amânați discuțiile și deciziile importante în afaceri sau la locul de muncă, pentru că azi șansele de reușită sunt mici. V-ar prinde bine o activitate relaxantă, în compania unui prieten.

CAPRICORN. Se pare că aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupați de mai multe lucruri în același timp, pentru că riscați să faceți greșeli cu consecințe pe termen lung. Limitați-vă la activități de rutină și nu refuzați ajutorul colegilor! În a două parte a zilei s-ar putea să primiți o vizită care nu vă încântă.

VĂRSĂTOR. Un prieten v-ar putea reda buna dispoziție și optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să finalizați proiectele deja începute și să nu neglijați familia. Ascultați cu răbdare părerile partenerului de viață! După-amiază s-ar putea să aveți o neînțelegere cu un vecin.

PEȘTI. În prima parte a zilei sunteți predispus la exagerări. O discuție banală cu un coleg de serviciu ar putea să degenereze într-o ceartă. Pentru a evita conflictele, ar fi bine să fiți mai flexibil și să nu încercați să vă impuneți punctul de vedere cu orice preț. Este recomandat să amânați călătoriile de afaceri și întâlnirile cu prietenii.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

“VACANȚĂ” FORȚATĂ – Doi băimăreni și doi sigheteni, băgați în închisoare

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de...

VITEZĂ ȘI NEATENȚIE – Patru accidente cu victime în Maramureș, într-un singur weekend

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, pe raza judeţului Maramamureş s-au produs patru accidente de circulaţie, soldate cu vătămarea corporală a zece persoane.Evenimentele au...

“PRĂPĂD” PRINTRE ȘOFERII MARAMUREȘENI – Amenzi de zeci de mii de lei și o grămadă de permise reținute într-un singur weekend

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată...

SUCCES RĂSUNĂTOR ÎN BAIA MARE – Copil de 1 an și 9 luni, cu o boală care are o mortalitate mai mare de 90%,...

În perioada iunie-septembrie 2020, în Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș“ Baia Mare au fost internați 198 de copii.“Patologia predominantă...

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații la primăriile din comunitățile de pe Valea Tisei

Candidații Coaliției pentru Maramureș pentru funcțiile de primar în localitățile de pe Valea Tisei: Săpânța, Sarasău, Câmpulung la Tisa și Remeți au fost lansați...