AcasăActualitateSocialHOATA DE MICA - O fata de 15 ani din Ciocotis a...

HOATA DE MICA – O fata de 15 ani din Ciocotis a vrut sa fure un MP3 Player dintr-un supermarket

DISTRIBUIȚI

Personalul unui magazin situat pe str. George Coşbuc din Baia Mare, a sesizat dispeceratului Jandarmeriei Maramureş, faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului. Subunitatea operativă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde a fost identificat pe numita C. O. de 15 ani, din Ciocotiş, care este susceptibila de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Aceasta s-a deplasat în jurul orei 13:30 la magazin, cu scopul de a-i cumpăra un cadou prietenei sale, cu ocazia zilei de 8 Martie. După ce s-a plimbat pe la diferite raioane, de la cel cu produse electronice a luat de pe raft un MP3 Video Player, pe care s-a gândit să-l ofere cadou iubitei, şi l-a ascuns în interiorul hainei cu care era îmbrăcat.

Ajunsa la casele de marcat, făptuitoarea a trecut de acestea fără să achite bunul ascuns în haină, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază, până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat în sumă de  109,9 lei a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA