spot_img
Acasăsinucidere maramuresHAOS PE DOUĂ AEROPORTURI LONDONEZE - Zeci de curse anulate din cauza...

HAOS PE DOUĂ AEROPORTURI LONDONEZE – Zeci de curse anulate din cauza unei probleme a sistemului informatic

spot_img

DISTRIBUIȚI

HAOS PE DOUĂ AEROPORTURI LONDONEZE Zborurile companiei British Airways au fost complet date peste cap, sâmbătă. Două aeroporturi londoneze – Heathrow și Gatewick – sunt blocate. Toate cursele care urmau să decoleze până la ora 20.00 au fost anulate, din cauza unei probleme a sistemului informatic.

British Airwais le-a cerut clienților „să nu se mai deplaseze” acolo, pentru ca terminalele sunt deja extrem de aglomerate. Avioanele companiei au întârzieri peste tot în lume, scrie Ştirile TVR.

Haosul s-a instalat din cauza unei probleme a sistemului informatic. Presa britanică speculează că ar fi vorba de un atac cibernetic, dar oficialii dezmint.

Marea Britanie a fost una dintre țările cele mai afectate de atacul informatic global de acum două săptămâni.

Compania și-a cerut scuze pe contul său de Twitter ‘pentru actuala pană la sistemul informatic’, care a provocat numeroase întârzieri la zborurile sale, ți a precizat că nu a găsit ‘nicio probă că ar fi vorba de un atac cibernetic’.

Marea Britanie s-a numărat printre cele mai afectate ţări de atacul informatic mondial care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Această defecţiune s-a produs chiar în debutul unui weekend prelungit, luni fiind sărbătoare în Marea Britanie. Numeroși pasageri și-au exprimat nemulţumirea pe reţelele de socializare.

sursa info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA